Sicriul lui Mihai Constantinescu, depus miercuri la Biserica Sfânta Parascheva. Când va fi înmormânat artistul

Mihai Constantinescu, artistul care a făcut copilăria frumoasă multor generații, a murit la vârsta de 73 de ani pe un pat de spital. Artistul se afla internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, din luna mai a acestui an, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți și compozitori de muzică ușoară din România și a lansat mulți artiști prin emisiunea "Ba da" ba nu".

30 oct. 2019, 09:04
Sicriul lui Mihai Constantinescu, depus miercuri la Biserica Sfânta Parascheva. Când va fi înmormânat artistul

Mihai Constantinescu a murit, marţi, după mai multe luni în care s-a aflat în comă. Celebrul interpret suferise un infarct, însă antecedentele lui cardiace erau destul de grave. Mihai Constantinescu a fost operat de două ori la inimă. 

Potrivit medicilor care l-au tratat pe artist, acesta suferea de mai multe afecţiuni cardiace: stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.

Mihai Constantinescu a avut un succes răsunător cu emisiunea „Ba da, Ba nu”. Acesta a lansat mai mulți artiști care astăzi se bucură de celebritate, așa cum este cazul Andreei Bălan.

Mihai Constantinescu, ultima apariţie la TV. Ce spunea artistul înainte să intre în comă VIDEO

Partenera de viață a lui Mihai Constantin, Simona Secrier a postat pe pagina de Facebook a cântărețului un mesaj de rămas bun alături de o poză și o poezie: „Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu!”, sunt cuvintele soției.

Cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu. „Atunci când mi-am dorit nu s-a mai putut!”

Mihai Constantinescu s-a stins din viaţă în timp ce soția lui aștepta o minune la ușa salonului, a povestit nașa lor de cununie.

Simona, soţia lui Mihai Constantinescu, mesaj TULBURĂTOR după moartea artistului

Până în ultima secundă, prietenii lui Mihai Constantinescu au sperat că artistul se va face bine și va reveni pe scenă.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu va fi depus la Biserica Sfânta Parascheva din Şoseaua Nicolae Titulescu, din Bucureşti. Mihai Constantinescu va fi înmormântat, joi, la Cimitirul Ghencea Militar din Bucureşti, așa cum și-a dorit, alături de părinți și de sora lui, acolo unde artistul și-a pregătit un loc de veci la sfârșitul anului trecut.