Simona, soţia lui Mihai Constantinescu, mesaj TULBURĂTOR după moartea artistului

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, a fost răpusă de durere după moartea aristului. Ea a avut o primă reacție după moartea soțului ei. Femeia a postat pe pagina de Facebook a lui Mihai Constantinescu o fotografie, cu câteva versuri tulburătoare.

RomaniaTV.net
29 oct. 2019, 18:36
Simona, soţia lui Mihai Constantinescu, mesaj TULBURĂTOR după moartea artistului

Mihai Constantinescu a murit în această seară la Spitalul Floreasca din Capitală în urma unui stop cardio-respirator. Simona Secrieru a postat pe pagina de Facebook a artistului un mesaj sfâșietor alături de o fotografie cu câteva versuri tulburătoare.

Mihai Constantinescu a murit, dar melodiile sale vor rămâne mereu în inimile românilor. Cele mai iubite şlagăre ale artistului

„Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu!”, este mesajul care însoţeşte fotografia din tinerețea lui Mihai Constantinescu.

Simona Secrier a mai scris și o poezie, de două strofe: „Cine sunt eu aș vrea să-ți spun/Dar nu voi ști-o niciodată/Un bulgăre de contradicții/Ce nu se va sfârși vreodată. Cine sunt eu nu știu nici eu/Un suflet printre stele/M-am rătăcit pe-acest pământ/cu gândurile mele”.

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit, marţi, la vârsta de 73 de ani, după ce, mai multe luni, a fost internat în urma unui stop cardio-respirator.

Mihai Constatinescu a murit. Primele reacţii: „Îmi este greu să accept că Mihai nu mai este în viaţă”, „Generaţia de aur se stinge”