Sienna Weir, finalistă Miss Univers Australia, a murit la 23 de ani. Familia a decis ca tânăra să fie deconectată de la aparate

Sienna Weir, finalistă Miss Univers Australia, a fost deconectată de la aparate după ce a suferit un grav accident în urmă cu o lună.

08 mai 2023, 11:08

Sienna Weir avea 23 de ani, era model și finalistă la Miss Universe 2022. Tânăra a fost deconectată de la aparate, după ce în urmă cu o lună a suferit un grav accident în timp ce se afla la un club de echitație, potrivit Independent.

Accidentul a avut loc în Australia, în ziua de 2 aprilie. Sienna a fost dusă de urgență la spital, unde a fost ținută la aparate timp de mai multe săptămâni. Joi, familia a hotărât ca aceasta să fie deconectată de la aparate, anunțând moartea ei.

Citește și: O tânără fotomodel din Hong Kong a fost ucisă și măcelărită cu bestialitate de fostul soț. Bărbatul a fost prins și arestat

Valuri de mesaje au venit din partea fanilor săi, a colegilor din industria modei și a prietenilor, pe rețelele sociale.

„Odihnește-te în pace, prietena mea. O să-mi fie dor de tine”/„Ai părăsit această lume prea devreme! RIP Sienna”/„Îmi era colegă la echitație, asta mă doare și mai mult. Odihnească-se în pace”/ „Ai fost una dintre cele mai drăguțe persoane din lume, luminai camera, lumea este mult mai întunecată acum că ai plecat. Deja îmi este atât de dor de tine”, au fost câteva dintre mesajele de condoleanțe transmise.

Agenția de modeling care o reprezenta pe Sienna Weir a postat mai multe fotografii cu aceasta, alături de mesajul: „Pentru totdeauna în inimile noastre”.

Citește și: Două fotomodele celebre s-au căsătorit. Ce rochii au purtat la eveniment Miss Argentina 2019 și Miss Puerto Rico 2020

Sienna Weir a fost una dintre cele 27 de finaliste ale competiției Australian Miss Universe 2022. Tânăra plănuia să se mute la Londra pentru a-și continua carierea de model. A absolvit Universitatea din Sydney cu o dublă diplomă în literatură și psihologie, fiind o mare iubitoare a poeziei.

„Acord o mare importanță oricărei forme de exprimare, prin scris, citit, sau povestit, și voi continua cu această pasiune a mea”, spunea Sienna într-un interviu pentru revista Gold Coast.

Weir era pasionată și de echitație, practicând acest sport încă de la vârsta de trei ani. Din păcate, această dragoste avea să-i aducă sfârșitul la doar 23 de ani.