Sigur ai frunze de dafin în bucătărie. Uite ce se întâmplă dacă ARZI una singură

Nu există nici o îndoială! Odată ce încercați să ardeți frunze de dafin în propria casă, veți dori să o faceți din nou!

RomaniaTV.net
07 iul. 2016, 10:21
Sigur ai frunze de dafin în bucătărie. Uite ce se întâmplă dacă ARZI una singură

Ierburile sunt folosite de când lume pentru a da savoare mâncării, iar una dintre cele mai utilizate plante în bucătărie este runza de dafin. V-aţi gândit, însă, că aceste ingrediente de bucătărie pot fi folosite şi în alte scopuri?

unem pariu că nu mulți dintre voi știți că mirosul distinct aceste frunze are un efect incredibil de calmant asupra organismului uman scrie elli.ro. Dar ce se întâmplă atunci când arzi frunza de dafin?

Frunze de dafin au o tradiție de peste un secol de a fi parte a medicinii naturale. Proprietățile lor excepționale, cum ar fi proprietățile anti-inflamatorii și calmante puternice au fost recunoscute și utilizate pe scară largă chiar și de grecii antici. În plus, se credea că frunzele de dafin pot sprijini tratamentul epilepsiei.

Chiar și astăzi, mulți practicanți ai medicinei naturale recunosc beneficiile pentru sănătate ale uimitoarei frunze de dafin, care includ reducerea hipertensiunii arteriale, protecția împotriva insomniei și a stresului, precum și controlul asupra nivelului de colesterol din sânge.

Pentru a profita de beneficiile pentru sănătate de frunze de dafin, aveți posibilitatea să le adăugați în mâncare sau puteți să le folosiți cu atenție într-un vas rezistent la caldură și puteți lăsa aroma să se răspândească încet în jurul casei. Arderea frunzelor de dafin este extrem de benefică pentru relaxarea mușchilor, calmarea minții și îmbunătățirea stării de spirit.

Frunzele de dafin gonesc și gândacii! În cazul în care insectele au invadat bucătăria, utilizați frunze de dafin pentru a le îndepărta. Cu greu poți găsi o soluție mai bună, deoarece acestea sunt perfect sigure pentru a le utiliza chiar și în jurul copiilor mici sau a animalelor de companie. Mirosul lor puternic face minuni atunci când vine vorba de alungarea gândacilor.

Metoda este destul de simplă. Puneți niște frunze de dafin în fiecare colț al casei. Din moment ce acestea sunt non-toxice, le puteți utiliza, de asemenea, în bucătărie. Deși ambele frunze de dafin, atât uscate, cât și proaspete pot fi utilizate în acest scop, cele uscate sunt mai eficiente, deoarece mirosul lor este mai puternic.