Sigur nu știai de acest buton secret de la mașina de spălat! Iată trucul de curățare pe care ar trebui să îl cunoască oricine

Ați încercat vreodată să scoateți sertarul de la mașina de spălat? Dacă o veți face, probabil veți rămâne șocați de cât de multă mizerie se poate ascunde acolo.

01 apr. 2022, 23:11
Sigur nu știai de acest buton secret de la mașina de spălat! Iată trucul de curățare pe care ar trebui să îl cunoască oricine

Trucuri eficiente pentru a menține mașina de spălat curată. Partea bună e că există soluții foarte eficiente și rapide de curățare. În ultimii ani, pe rețelele sociale a început o adevărată revoluție a curățeniei. Oameni din întreaga lume și-au câștigat un număr impresioant de urmăritori pentru faptul că și-au împărtășit trucurile de curățenie cu internauții.

Rețelele sociale precum Facebook sau Tik Tok sunt pline cu clipuri video legate de trucuri de curățenie. Mulți le urmăresc ca să învețe noi metode de a-și menține casa curată.

Și pentru că tot vorbeam despre mașina de spălat, cu toții o folosim ca să ne spălăm hainele, lenjeria de pat, fețele de masă și așa mai departe. Însă mult mai rar ne gândim la faptul că și mașina de spălat trebuie chiar ea spălată. O tânără a postat pe rețelele sociale metoda ei ingenioasă de a curăța sertarul în care se pune detergentul.

Trucul simplu și rapid pentru a menține mașina de spălat curată

Videoclipul tinerei a dezvăluit ceva ce mulți dintre noi nu știam. „Cum oare de nu știam că acest sertar se poate scoate?!”, și-a început ea postarea video. „Acum sunt oficial adult și ador să fac curățenie! Mulțumesc tuturor pentru sfaturile și trucurile de curățenie”, a mai spus ea.

Citește și Dieta care a înnebunit Tik Tok-ul. Cum să slăbești sănătos prin deficit caloric: Meniul pentru șapte zile

„Așadar, am decis să arunc o privire la sertarul mașinii de spălat și să spunem că rezultatele au fost ușor îngrozitoare. Am descoperit că era un mic buton care mi-a permis să scot sertarul complet, iar în spate erau ascunse mucegai și mizerie. Am decis să las sertarul în apă fierbinte cu săpun, înainte de a aplica o soluție de curățat mai puternică”, a spus un alt internaut care a încercat și el să scoată sertarul de la mașină.

„Ca să fiu foarte sinceră, ca cineva care nu este cu adevărat abonată la acest stil de viață, nu eram foarte sigură cum să rezolv această situație, dar puțină apă clocotită, lichid de spălat și o periuță de dinți au făcut sertarul să arate mult mai bine pentru moment. Este destul de sumbru să te gândești la tot mucegaiul care se găsește într-o mașină de spălat care ar trebui să lase lucrurile mai curate, nu mai murdare. Dar până când cineva va inventa o mașină de spălat cu autocurățare, hai să răspândim acest truc despre menținerea acelui sertar curat”, a mai spus o internaută.

Citește și Metodele ingenioase prin care să îți transformi baia într-o adevărată oază de relaxare. Secretele dezvăluite de un celebru specialist