Silvana Rîciu își ia adio de la carieră! Motivul pentru care e nevoită să renunțe la scenă

Cu totate că Silvana Rîciu adoră aparițiile TV și evenimentele publice, acum artista e nevoită să ia o pauză și să se retragă din lumina reflectoarelor. Motivul este unul cu totul surprinzător.

27 iun. 2023, 11:16
Silvana Rîciu își ia adio de la carieră! Motivul pentru care e nevoită să renunțe la scenă
Silvana Rîciu își ia adio de la carieră! Motivul pentru care e nevoită să renunțe la scenă

Silvana Rîciu este o artistă talentată, cu o carieră remarcabilă și o viață de familie fericită. Ea este mama a trei copii și se ocupă în mare măsură singură de ei. Înainte, artista era căsătorită cu fostul soț până în vara anului 2018 și împreună au avut doi copii, Andrada și Luca. Silvana Rîciu a reușit să fie o mamă dedicată și să-și crească copiii cu dragoste. În prezent, artista a decis să ia o pauză în cariera sa și ne dezvăluie motivul acestei alegeri.

Citește și: Silvana Rîciu, probleme cu fiica cea mare: „Mi-e frică. E cam mică, totuși”

Silvana Rîciu a surprins pe toată lumea când, la scurt timp după divorțul de fostul soț, a anunțat că se recăsătorește. Noul ei soț este coleg de breaslă, Nicușor Ioniță, și împreună au adus pe lume al treilea copil al Silvanei, Anastasia. Artista este deosebit de mândră de cei trei copii ai săi și se străduiește să le ofere o educație aleasă și de calitate.

Silvana Rîciu renunță la aparițiile TV

Dacă ne uităm în urmă cu doi ani, Silvana Rîciu era o figură constantă pe micul ecran, iar în plus, ea a moderat cu succes o emisiune TV timp de mai mulți ani. Cu toate acestea, în prezent, Silvana Rîciu a decis să se dedice mai mult copiilor săi. Ea a ales să își pună în așteptare aparițiile în mass-media și proiectele profesionale, concentrându-se în schimb asupra celor doi copii mai mari, care se află în perioada adolescenței.

„Eu mergeam foarte mult în emisiuni, la asta am renunțat. A trebuit să las lucrurile acestea puțin deoparte și să ma ocup mai mult de copii. De asemenea, mi-aș fi dorit să reiau munca în televiziune, însă nu s-a putut în acești ani, deși oferte au fost. În ultimii doi ani, am spus nu, strict pentru a mă ocupa de pregătirea celor mici. Este adevărat, nu mi-am neglijat angajamentele, însă un spectacol nu-ți ia atât de mult ca o emisiune tv. Eu nu îmi permit în momentul de față, însă sper să revin la marea mea dragoste, televiziunea.”, adeclarat Silvana Rîciu pentru Spynews.ro

Chiar dacă artista face un sacrificiu și își dedică majoritatea timpului copiilor, rezultatele nu au întârziat să apară. Silvana afirmă că în perioada adolescenței există multe ispite, iar ea nu vrea să fie una dintre acele artiste de succes care se confruntă cu probleme în relația cu copiii lor. Fiica sa, Andrada, cea mai mare dintre copii, a susținut cu succes examenul de Evaluare Națională în acest an, ceea ce a implicat un efort considerabil din partea artistei.

Citește și: Silvana Rîciu, dezvăluiri incendiare despre noua căsnicie. ”Soțul meu nu prea mai stă pe acasă”