Silvana Rîciu, probleme cu fiica cea mare: „Mi-e frică. E cam mică, totuși”

Silvana Rîciu este o soţie şi o mămică împlinită. Cu trei copii de vârste diferite, artista nu are timp să se plictisească, mai ales că fiecare vârstă vine cu provocările ei. Andrada, fiica de 14 ani a Silvanei, ar cam vrea să-şi ia zborul de acasă, în timp ce Anastasia, care are doar doi ani jumate, are o personalitate foarte puternică şi îşi solicită mama la maximum.

09 mai 2023, 11:08

Silvana Rîciu (42 de ani) a început deja să se confrunte cu problemele pe care orice mamă de adolescent le are. La 14 ani, fiica ei din prima căsnicie, Andrada, ar vrea să cam devină independentă şi să petreacă mai mult departe de casă, împreună cu prietenii.

Silvana Rîciu, probleme cu fiica cea mare: „Nu știu ce o să mă fac când o să plece”

Anul acesta, adolescenta susţine Evaluarea Naţională, după care are planuri de plecat în vacanţă peste hotare împreună cu prietenii. Mama ei este, însă, de părere că Andrada nu a ajuns încă la vârsta la care să-şi ia zborul din cuib şi i-ar plăcea să mai aştepte până pe la vreo 18 ani.

„Fiica mea s-a făcut fată mare. Andrada e pasionată deja de modă, își alege outfit-urile singură. Ea e la modă, eu cred că sunt cea mai demodată din familie. Modelul ei sunt eu. Ea cânta, învață și foarte bine, e premiantă, are brusă de merit. 

Ea mă ajută foarte mult în casă, e mâna mea dreaptă. Acum mai puțin că e ocupată și cu școala. Nu știu ce o să mă fac când o să plece de acasă, pentru că ea vrea să plece în lume, să călătorească foarte mult. Mi-a cerut, deja, să o las să plece la Paris cu prietenele, dar mi-e frică. E cam mică, totuși.

Dacă ar fi după ea, ar pleca în foarte multe vacanțe. Stai să se facă un pic mai mare și o să o las să plece singură. Deocamdată, să mai stea pe lângă mine, să mă ajute cu cea mică, cu Anastasia!”, a declarat solista, pentru Click!

Silvana Rîciu, despre provocările cu care se confruntă o mamă cu trei copii: „Eu nu sunt un om prea răbdător”

Momentan, Silvana nu se poate baza decât pe ajutorul copiilor mai mari, în special al Andradei. Soţul ei, Nicușor Ioniță, este foarte ocupat și stă destul de puţin timp pe-acasă.

Citeste si Gestul făcut de Silvana Rîciu pentru a fi „aproape” de mama ei moartă. Un preot i-a sugerat ideea: „Cutia stă la loc de cinste în casă”

Eu îmi doresc toți copiii să fie realizați. Am copii care învață bine, sunt asculători și care sunt pe placul oricărei mame. Orice mamă și-ar dori să fie împlinită. E greu cu trei copii. Este foarte complicat, pentru că e o normă întreagă. Nu ai timp de tine absolut deloc. Mă mai ajută Andrada atunci când are timp și nu e ocupată cu școala. Am toată nădejea în ea și în ei!

Sincer nu mă gândeam să mai fac un copil. Luca își dorea foarte mult un frățior, mai mult surioară. Mi-era teamă de fapt pentru că eu nu sunt un om prea răbdător. Acum, Anastasia îmi solicită răbdarea la maxim, nu am altă variantă. Trebuie să-mi țin nervii în frâu. Noi mamele trebuie să ne sacrificăm!

Soțul nu prea mai stă pe acasă. El este plecat tot timpul. Are și o școală de muzică, are și o emisiune de folclor, se ocupă și de părinții lui, de mama lui. Așa că totul a rămas pe capul meu. Tot ce ține de copii, de casă îmi revine mie, ca mamă”, a mai declarat solista.

Citeste si Maria Constantin, despre cel mai mare regret al ei. Ar da timpul înapoi pentru a schimba lucrurile: „Dumnezeu nu mi-a lăsat această oportunitate”