Silvana Rîciu, probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus: „Au intervenit probleme hormonale”

Silvana Rîciu s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus. Una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din România a dezvăluit motivul pentru care a luat în greutate aproximativ 20 de kilograme.

19 iul. 2022, 10:48
Silvana Rîciu, probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus: „Au intervenit probleme hormonale”
Silvana Rîciu, la un pas de tragedie din cauza kilogramelor în plus

Silvana Rîciu s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus. Artista a mărturisit că a reușit să slăbească cinci kilograme în câteva luni, după ce a început procesul de slăbire. A dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar în prezent urmează un tratament pentru problemele hormonale.

Silvana Rîciu, probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus

Eu am început procesul de slăbire în urmă cu câteva luni, când am slăbit cinci kilograme. Au intervenit probleme hormonale, probleme de sănătate. Eu încă mai iau tratamente hormonale și mi-au împiedicat procesul, a trebuit să fac un pic de pauză în slăbire (…)

Din cauza dereglările hormonale, m-am îngrășat. Apoi, am fost bolnavă (…) Am luat un virus foarte puternic și chiar era să mor atunci. A trebuit să iau multe medicamente puternice.

Acum, de când am luat tratamentul respectiv de slăbire, nu am mai adăugat deloc kilograme, însă nu îl pot continua până nu îmi trece dereglarea hormonală, pentru că le-aș lua degeaba. Le-aș consuma inutil și nu ar da rezultate din cauza problemelor de sănătate”, a mărturisit Silvana Rîciu, pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Silvana Rîciu a trecut prin clipe terifiante: „Am stat cu oxigen zece zile”

Silvana Rîciu și-a dorit mereu să fie artistă, iar această dorință a fost și a mamei sale. Din păcate, femeia s-a stins din viață în urmă cu mai mulți ani, însă artista are un mare regret.

Mi-aș fi dorit enorm să mai fie astăzi și să mă vadă pe mine, copilul ei cel de astăzi, ajuns mare, la rândul meu fiind mamă, am proprii copii. Mi-ar fi plăcut să fie bunică, sunt convinsă că ar fi fost cea mai bună bunică din lume, așa cum eu am avut cea mai bună bunică din lume.

Începutul nu a fost ușor și nici parcursul, dar slavă Domnului, uite am reușit să totalizez 25 de ani de la debut, 25 de ani de carieră, inițial a fost un vis, visul mamei mele de a fi artist. Pe vremea aceea, era cu totul diferit. Astăzi dacă îți dorești să apari la TV oricând poți să o faci. Pe vremurile acelea, nu existau nici atât de multe variante, nici atât de multe televiziuni și nici posibilitatea să apari așa oricum, și atunci era nevoie de rezultate zdravene. Eu eram o adolescentă foarte muncitoare și foarte încrezătoare în viitor în Dumnezeu, în forțele proprii”, a declarat Silvana Rîciu.