Gestul făcut de Silvana Rîciu pentru a fi „aproape” de mama ei moartă. Un preot i-a sugerat ideea: „Cutia stă la loc de cinste în casă”

Gestul făcut de Silvana Rîciu pentru a fi "aproape" de mama ei moartă. Artista de muzică populară şi-a pierdut mama în urmă cu 21 de ani, însă durerea nu a trecut nici acum. Pentru că a vrut să fie mai "aproape" de ea, un preot a venit cu o soluție inedită.

14 oct. 2022, 09:17
Gestul făcut de Silvana Rîciu pentru a fi „aproape” de mama ei moartă. Un preot i-a sugerat ideea: „Cutia stă la loc de cinste în casă”
Gestul făcut de Silvana Rîciu pentru a fi "aproape" de mama ei moartă

Gestul făcut de SilvanaRîciu pentru a fi „aproape” de mama ei moartă. Vedeta a avut mustrări de conștiință că nu poate ajunge atât de des precum își dorește la locul de veci al celei care i-a dat viață, iar un preot a găsit varianta pentru a strange legătura dintre cele două femei.  I-a propus Silvanei să aducă pământ de pe mormântul mamei în casă, iar artista a fost extrem de încântată.

Citeşte şi: Silvana Rîciu, probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus: „Au intervenit probleme hormonale”

Gestul făcut de Silvana Rîciu pentru a fi „aproape” de mama ei moartă

Eu plângându-mă anii trecuți la părintele Efrem că nu reușesc să merg atât de des la mama la cimitir și să-i aprind o lumânare, m-a sfătuit să iau o mână de pământ de acolo, să o pun într-o cutiuță la mine acasă, între icoane și să aprind candela, să aprind lumină pentru sufletul celor de acolo.

Eu asta și fac, stă la loc de cinste în casa noastră cutiuța respectivă și în fiecare seară, atunci când ne facem rugăciunea toți, mă rog și pentru sufletele mamei, bunicii și a tuturor celor din neamul nostru care au plecat dincolo și au nevoie de rugăciunile noastre.

Amintirile despre mama sunt atât de multe și atât de frumoase, încât mi-aș fi dorit clar să o am lângă mine și cred că orice copil își dorește asta. Momentul despărțiriii de cea care ți-a dat viață este unul atât de dureros, încât nu poate fi depășit, iată, nici după 21 de ani în cazul meu”, a mărturisit artista, pentru Antena Stars.