Silvestru Şoşoacă, aşteptat în AUR după scandalul cu preşedintele SOS România, soţia sa, Diana Şoşoacă: „Uşile îi sunt deschise”

Diana Șoșoacă, şefa partidului S.O.S. România, a luat decizia de a-l suspenda pe propriul său soț, Silvestru Șoșoacă, din funcțiile de conducere, motivând că acest lucru îl protejează pe acesta de influențele serviciilor secrete.

20 feb. 2024, 20:52
Silvestru Şoşoacă, aşteptat în AUR după scandalul cu preşedintele SOS România, soţia sa, Diana Şoşoacă: „Uşile îi sunt deschise”

În replică, Silvestru Şoşoacă a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, a explicat că nu poate fi suspendat decât de congresul partidului şi a lansat la adresa soţiei sale aceleaşi acuzaţii, respectiv că ar fi fost acaparată de interese ale serviciilor secrete, prin consilierii de care s-a înconjurat.

„Ca nu ma voi mai ocupa de organizarea partidului. Nu cititi bine. Nu m-a dat afara, mi s-a spus doar sa nu ma mai ocup de organizare, pentru ca avem diferente de opinii, ca in orice partid mare. De exemplu, in calitate de parinte al acestui partid, sunt principalul protector al acestui partid, inclusiv al presedintelui partidului, doamna senator Diana Sosoaca.”, a încercat să explice Silvestru Şoşoacă, în cadrul emisiunii Punctul Culminant, realizată de Victor Ciutacu.

„Hai sa va zic despre ce e vorba. Cresterea poartidului e buna, dar eu nu sunt multumit. Sunt unii de care partidul SOS Romania trebuie sa scape cat mai repede. Diana zice sa-i mai tinem, sa ne folosim de ei. Mie mi se pare o pierdere de vreme, ca am intrat in an electoral si ar trebui sa ne descotorosim de acesti securistoizi cat mai repede. Si veti vedea ca pana la urma va fi ca mine, cum a fost mereu, pentru ca eu sunt protectorul acestui partid. Ca daca va spun cine sunt aia, o sa va dati seama ca Diana a avut dreptate cand a zis ca a vrut sa ma protejeze.

Citeşte şi: Piedone cere Parlamentului să plătească Primăriei Sectorului 5 o parte din veniturile provenite din chirii şi activităţi comerciale: „Dacă nimeni nu este mai presus de lege, atunci…”

Un fost viceprimar al Romaniei, un altul e o vedeta media, cautator de cadavre, un ex consul la Tel Aviv, care tragea de noi in perioada asta sa mergemn la Moscova la nu stiu ce consilii. Cum sa trec eu peste asa ceva? Trebuie sa scapam de acesti oameni cat mai repede. Nu e logic sa existe lupte serioase? Pai in PNL se decapiteaza aia non-stop. Astia de care vorbesc nu sunt in partid, doar unu e, restul nu, dar au influenta asupra mai multor membri. Secretarul general al partidului nu va mai fi in curand (Iulian Serban).”, a spus Silvestru Şoşoacă.

În urma scandalului, deputatul AUR Dan Tănasă a spus că partidul său este dispus să îl primească pe Silvestru Șoșoacă în echipă.

„Sigur ca da, usile AUR sunt deschise catre orice cetatean care doreste sa contribuie la schimbarea clasei politice”, anunță Dan Tănasă.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, interesată de o candidatură la Primăria Iaşiului: „Cu un naţionalist ca mine, ar putea deveni cel mai important oraş al ţării”