Silvia Dumitrescu, apariţie excentrică la 62 de ani: „Nu vreau să mă adaptez”

Silvia Dumitrescu şi-a obişnuit fanii cu stilul său vestimentar excentric şi cu atitudinea exuberantă. Deşi are 62 de ani, celebra cântăreaţă nu s-a schimbat prea mult.

20 aug. 2022, 10:41
Silvia Dumitrescu, apariţie excentrică la 62 de ani: „Nu vreau să mă adaptez”

Silvia Dumitrescu, apariţie excentrică la 62 de ani. La ultima sa apariţie tv, artista a uimit pe toată lumea cu ţinuta şi atitudinea sa.

Silvia Dumitrescu, apariţie excentrică la 62 de ani. Cum a apărut la tv

Citeşte şi Cum a slăbit Silvia Dumitrescu 15 kg. Dieta fenomenală care a ajutat-o să topească multe kilograme, deşi are mari probleme cu tiroida

Invitată la o emisiune tv, vedeta a făcut senzaţie. Ţinuta excentrică i-a pus în valoarea silueta de invidiat. A purtat pantofi cu toc, pantaloni trei sferturi, mulați și o bluză plină de paiete.

Vedeta a declarat că întotdeauna i-a plăcut să fie diferită de restul lumii, iar cei cei 62 de ani continuă să fie aşa.

„Mă îmbrăcam în stilul meu, mai nonconformist. Făceam comandă în străinătate. Pe vremea aia nu se găsea nimic la noi. Am avut primii blugi mulați, am fost în Turcia și i-am luat chiar eu.

Am venit cu chestii noi, cu frizuri noi. Mergeam pe stradă, toți întorceau capul. Mă opreau fete care puneau mâna să vadă dacă e perucă.

Eu cu sufletul m-am păstrat așa, la fel de tânără și vivace, însă acum sunt alte vremuri. Nu vreau neapărat să mă adaptez. Mi-a plăcut atât de mult perioada aceea.

Eu nu prea mai merg pe la petreceri, am început să am o viață mai casnică, dar îmi place și viața asta. Îmi umple sufletul viața de familie. Pentru mine, familia contează enorm de mult”, a dezvăluit vedeta la emisiunea „Vorbeşte Lumea”, potrivit Fanatik.ro.

Vedeta îşi aminteşte şi acum petrecerile de pomină care aveau loc, de obicei, la ea acasă.

„Improvizam tot felul de dansuri nebune. (…)  Nouă nu ne trebuia foarte mult spațiu. Erau mult mai îngăduitori oamenii și le plăcea și lor”, a mai spus artista.

Citeşte şi Dani Mocanu, scandal într-o benzinărie din Piteşti. Un bărbat a fost bătut de manelist şi de fraţii acestuia