Silvio Berlusconi a divorţat oficial

Un tribunal din Monza, nordul Italiei, a pronunţat decizia finală în procesul de divorţ dintre fostul premier italian Silvio Berlusconi şi Veronica Lario.

19 feb. 2014, 14:57
Silvio Berlusconi a divorţat oficial

În prezent Silvio Berlusconi se poate recăsători pentru a treia oară. Veronica Lario se poate recăsători şi ea. După 22 de ani de viaţă împreună, trei copii şi alţi patru ani în care au trăit separat, cei doi sunt oficial divorţaţi„, conform publicaţiei Corriere della Sera.

Deşi decizia finală a divorţului a fost pronunţată, procesul dintre cei doi continuă pentru stabilirea aspectului financiar al despărţirii. O primă decizie a instanţei de judecată îl obliga pe Il Cavaliere să-i plătească fostei sale soţii o alocaţie lunară în valoare de 3 milioane de euro, însă fostul premier a făcut apel, iar suma a fost redusă la 1,4 milioane de euro. Veronica Lario a făcut la rândul său apel la această decizie, iar verdictul definitiv nu a fost încă pronunţat.

Veronica Lario, 57 de ani, a solicitat divorţul de Berlusconi în mai 2009, explicând în presă că nu poate rămâne alături de un om care frecventează minore.

„Acum nimeni nu mai poate exclude perspectiva căsătoriei cu Francesca”, mai menţionează Corriere della Sera făcând trimitere la Francesca Pascale, actuala prietenă a lui Berlusconi.