Silvio Berlusconi s-a căsătorit cu iubita sa mai tânără cu 53 de ani. Imagini inedite de la nunta fostului premier italian VIDEO

Fostul premier Silvio Berlusconi s-a căsătorit cu Marta Fascina, iubita sa care este cu 53 de ani mai tânără decât el. Aflat la a treia căsnicie, politicianul italian, în vârstă de 85 de ani, şi-a invitat la nuntă cei cinci copii ai lui care sunt revoltaţi.

22 mart. 2022, 09:10

Silvio Berlusconi s-a căsătorit week-end-ul trecut cu Marta Fascina, o tânără de doar 32 de ani. Evenimentul a fost organizat la Villa Gernetto, proprietatea istorică din oraşul Lesmo a fostului premier italian. Mirii s-au bucurat de un tort impresionat, iar invitaţii au fost întâmpinaţi cu delicatese rafinate. Atmosfera a fost întreţinută de un cvartet care a cântat muzică de calitate.

Berlusconi a cunoscut-o pe Marta Fascina, deputată din partea Partidului Forza Italia, în urmă cu trei de ani şi de atunci trăiesc o poveste de dragoste. Cununia civilă încă nu a avut loc din cauza scandalului declanşat de cei cinci copii adulţi ai politicianului italian. Ei se tem că tatăl lor, în vârstă de 85 de ani, va muri şi va lăsa averea de peste 7 miliarde de dolari soţiei cu 53 de ani mai tânără.

Citeşte şi: Silvio Berlusconi candidează la preşedinţia Italiei la 85 de ani

Fost premier al Italiei între 1994-1995, 2001-2006, respectiv 2008-2011, Silvio Berlusconi nu a ţinut cont de presiunile făcute de copiii săi şi a făcut o nuntă ca-n poveşti cu Fascina. La cununia oficiată la o capelă mică au fost prezenţi patru din cei cinci copii ai lui Berlusconi, Luigi (33 de ani), Barbara (37 de ani), Eleonora (36 de ani) şi Marina, 55 de ani. A lipsit doar fiul Pier Silvio, de 52 de ani.

Silvio Berlusconi s-a căsătorit cu iubita sa mai tânără de 53 de ani. Imagini inedite de la nunta fostului premier italian

Marta Fascina este absolventă a Facultăţii de literatură a Universităţii Sapienza din Roma.

Potrivit Adevărul, Silvio Berlusconi a avut mai mereu o fascinaţie pentru femeile mult mai tinere şi că a fost implicat în scandaluri sexuale cu prostituate. Fascina este ultima lui cucerire după relaţia cu Francesca Pascale (36 de ani) din 2020. Excentricul politician italian a fost căsătorit cu Veronica Lario (65 de ani), între 1990–2014, şi Carla Dall’Oglio (81 de ani), între 1965–1985. Din prima căsnicie au rezultat copiii Pier Silvio şi Marina, din a doua, Luigi, Barbara şi Eleonora. Berlusconi a renunţat să candideze la preşedinţia Italiei, din cauza problemelor de sănătate. În 2020, s-a vindecat de COVID-19, dar a fost internat în spital pentru a-şi trata complicaţiile pe care le-a suferit din cauza virusului.

Citeşte şi: Fostul premier italian Silvio Berlusconi, internat într-un spital din Milano