Silviu Prigoană a devenit bunic. Nora afaceristului a născut în America: „Băiețelul este foarte cuminte”

Silviu Prigoană a devenit bunic şi este în culmea fericirii. Chiar dacă şi-a văzut nepoţelul doar pe cameră, deoarece s-a născut în America, afaceristul este foarte încântat şi emoţionat. Nu a avut timp să meargă peste Ocean, însă i-a făcut deja un cadou important.

28 feb. 2022, 13:49
Silviu Prigoană a devenit bunic. Nora afaceristului a născut în America: „Băiețelul este foarte cuminte”
Silviu Prigoană a devenit bunic

Silviu Prigoană a devenit bunic pentru prima dată. Noul membru al familiei a venit pe lume în ianuarie, în America. Cei care i-au făcut marea surpriză au fost fiul cel mare, Honorius, și soția lui, Corina. Tânăra a născut un băiețel perfect sănătos.

Silviu Prigoană a devenit bunic

Potrivit unui apropiat din anturajul lui Silviu Prigoană, Corina, nora afaceristului, a născut „cât de cât ușor”. Ea și Honorius au parte de ajutor în ceea ce privește îngrijirea bebelușului, dar se ocupă și ei foarte mult de micuțul lor.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu riscă să înfunde puşcăria. Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală

Prigoană e fericit nevoie mare. Acum e și el bunicuț, are un nepoțel. Nu l-a văzut pe micuț decât pe cameră sau în poze, pentru că nu a avut timp să se deplaseze până acolo. Corina este foarte bine, a născut cât de cât ușor, iar Honorius este copleșit de emoții. Au ajutor, însă se ocupă și ei foarte ușor de bebeluș.

Băiețelul este foarte cuminte, mănâncă, doarme, zâmbește. Prigoană i-a făcut un cadou important primului său nepot. Nu se poate spune despre ce este vorba”, a declarat sursă din preajma lui Silviu Prigoană pentru Click.ro.

Potrivit aceleiaşui surse, nepotul lui Silviu Prigoană va fi nășit de Elena Udrea și de partenerul ei, Adrian Alexandrov.