Simbolul ascuns de pe ciocolata Toblerone. Nimeni nu a observat acest detaliu până acum. „Abia acum am văzut, după ani de zile”

Toblerone e printre cele mai populare branduri de ciocolată din lume. Mulți oameni o cumpără, însă nu la fel de mulți au observat imaginea ascunsă de pe ea.

16 feb. 2023, 23:20
Simbolul ascuns de pe ciocolata Toblerone. Nimeni nu a observat acest detaliu până acum. „Abia acum am văzut, după ani de zile”

Bucățile încântătoare de ciocolată în formă de triunghi sunt făcute cu miere și migdale și sunt adesea oferite cadou în perioada sărbătorilor. Cei care primesc acest deliciu cadou sunt, de obicei, prea grăbiți pentru a analiza ambalajul, însă recent o tânără a observat ceva ce mulți nu au văzut.

O tânără, utilizatoare de Twitter, a împărtășit revelația ei cu ceilalți internauți. A precizat că fiul ei, care mânca Toblerone pentru prima dată, a devenit curios în privința ambalajului și a observat un detaliu pe care ea nu-l observase până atunci.

„Fiul meu a mâncat primul său Toblerone astăzi. „Pentru ce este ursul?” Eu: „Ce urs?”. Astăzi am aflat, după ani de zile, că există un urs în logo-ul Toblerone”, a spus ea.

Citește și Mihaela Bilic dezvăluie care sunt cele mai nocive obiceiuri pentru dietă. „Au calorii mai multe decât ciocolata!”

Nu există doar un munte imprimat pe cutia de ciocolată, există și un urs în logo-ul format din două culori, care stă ridicat pe picioarele din spate.

Femeia a continuat cu explicația: „Toblerone vine din Berna, Elveția. Cunoscut și ca orașul urșilor”.

Internauții au lăudat-o pe tânăra atentă, iar mulți au spus că nici măcar nu au observat până acum. Un utilizator chiar a recunoscut că i-a dăruit tatălui său Tomblerone la fiecare aniversare, timp de 38 de ani, și totuși nu a observat.

Un alt utilizator a glumit: „E clar că nu există niciun urs în logo-ul lui Toblerone… oh, iată-l. Nu pot să cred”.

Citește și Mare atenție! Nu consumați aceste figurine de ciocolată, au fost restrase din hipermarketuri

„Nu am văzut niciodată asta!!! Fiul tău este genial!”, a spus un alt internaut.

Un alt utilizator a mărturisit că mănâncă această ciocolată de 50 de ani și totuși nu a observat. „Mânânc de 50 de ani nu am observat niciodată. Băiatul tău este un geniu, în apărarea mea, ambalajul este ultimul lucru la care mă uitam”.