Mare atenție! Nu consumați aceste figurine de ciocolată, au fost restrase din hipermarketuri

Mare atenție, români! Un produs care ar putea conține bucăți de plastic a fost restras din hipermarketurile din țară.

25 ian. 2023, 08:34
Mare atenție! Nu consumați aceste figurine de ciocolată, au fost restrase din hipermarketuri

Două loturi de figurine de ciocolată cu lapte au fost retrase din hipermarketurile Cora întrucât ar putea conţine bucăţi de plastic, clienţii care le-au cumpărat fiind sfătuiţi să le returneze, potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Potrivit ANSVSA, în urma unei suspiciuni de contaminare cu corp străin, SC Firenze Com S.R.L a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi a unor loturi de figurine de Crăciun din ciocalată fină cu lapte, produse de Heilemann & Viba, Germania. Figurinele retrase au 100 de grame, respectiv 10 grame.

Citește și Untul a ajuns produs de lux. Tot mai multe persoane au ajuns în situaţia de a-şi cumpăra produse de bază din magazinele sociale

Persoanele care au cumpărat aceste produse, vândute în hipermarketurile Cora, trebuie să nu le consume şi să le returneze magazinului până în 10 februarie, în baza bonului fiscal.

Citește și Nebunie la rafurile Lidl de luni. Avem catalogul cu cele mai mari reduceri. Produsele pe care va fi bătaie la casele de marcat!