Simbolurile verii îţi trădează dorinţele ascunse

Ai bagajele facute si abia astepti sa ajungi la mare sau ai reusit deja sa lenevesti pe plaja anul acesta? Afla ce spune despre tine acel element care te face in fiecare an sa visezi cu ochii deschisi la o vacanta la malul marii. Fie ca este vorba despre o pasiune pentru inot, placerea de a te juca in nisip ca un copil sau dorinta de a vedea in fiecare dimineata rasaritul, toate aceste elemente iti tradeaza personalitatea si cele mai ascunse dorinte.

25 iul. 2014, 13:35
Simbolurile verii îţi trădează dorinţele ascunse

Plaja

Daca abia astepti sa ajungi la mare pentru a te bucura de plaja, atunci esti o fire romantica si inca mai crezi in basme cu printi si printese. Esti visatoare si nostalgica si destul de sensibila asa ca poti fi ranita cu usurinta de cei din jur.

De asemenea, plaja include si nisip, dar si valuri, asa ca ai o personalitate duala, fiind inconsecventa si usor de influentat.

Valuri

Adori valurile si ai putea sa le privesti ore in sir? Ai o fire vulcanica, esti impulsiva si deloc toleranta. Chiar daca in relatia de cuplu pari docila, nu esti deloc asa. Astepti insa intotdeauna momentul oportun pentru a actiona.

Nu iti plac schimbarile si iti place sa faci lucrurile in acelasi fel. Ai ceva probleme de adaptare insa esti descurcareata si faci fata cu brio oricarei situatii. Esti puternica si determinata.

Rasarit

Visezi la rasaritul vazut de pe plaja inca de cand iti pregatesti bagajele? Ei bine, in mod cert esti o persoana energica, ce poate parea dura la prima vedere, insa care este de fapt mult mai sensibila decat ar vrea.

Esti traditionalista si ti-ai dori ca unele lucruri sa nu se schimbe niciodata. Totodata, nu te temi de provocari si intotdeauna duci la bun sfarsit ce ti-ai propus. Daca e necesar sa iti sacrifici viata personala pentru cea profesionala, nu te dai in laturi si faci tot ce e necesar.

Apus

Adori sa privesti soarele cum se pierde in mare la orele apusului? Esti visatoare, idealista si deloc cu picioarele pe pamant. Nu suporti sa primesti un refuz si ai tendinta de a-i manipula pe cei din jurul tau. Preferi intotdeauna calea cea sigura asa ca nu iti place sa incerci lucruri doar de dragul de a o face. 

Sursa: feminis.ro