Simona Florescu arată senzațional la 54 de ani. Cum reușește să se mențină în formă fosta soție a lui Ion Dichiseanu. FOTO

Simona Florescu, fosta soția a regretatului actor Ion Dichiseanu, arată extraordinar la vârsta de 54 de ani. Artista a dezvăluit și cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat.

28 aug. 2022, 14:17

Simona Florescu, fosta soție a regretatului Ion Dichiseanu, a împlinit pe data de 26 august, frumoasa vârstă 54 de ani. Artista și-a petrecut ziua de naștere la malul mării alături de oamenii dragi din viața ei.

Citește și Ion Dichiseanu, semne de dincolo de moarte. Simona Florescu: „L-am întrebat dacă m-a iubit. Am rămas blocată de modul în care am primit răspuns la întrebare”

Tot timpul fosta soție a marelui actor a avut un fizic de invidiat, însă cu toții se întreabă și cum reușește să se mențină atât de bine.

Ei bine, frumoasa lui Dichi a spus că e foarte atentă la alimentație și în mod special la măsură, astfel că mănâncă puțin și nu în cantități mari, dar consumă și produse sănătoase.

„Am foarte mare grijă la alimentație, să fie totul cu măsură, e foarte importantă cantitatea”, a spus Simona Florescu despre felul în care are grijă de corpul său, potrivit Spynews.

Simona Florescu și-a petrecut ziua de naștere înconjurată de frumoasa sa familie.

„Tot la malul mării, de 6 ani la malul mării. Mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt sănătoasă, anul acesta am avut-o colegă de scenă și pe Ioana mea, a fost bucuria și mai mare, senzația serii este Anastasia. Ea mărturisește că e fericită că a venit și ginerele ei și că astăzi vor putea să petreacă împreună ziua sa de naștere, dar și ziua lui onomastică, căci astăzi se sărbătoresc Sfinții Adrian și Natalia.
Mie niciodată nu mi-a plăcut să-mi sărbătoresc ziua de naștere, sunt foarte mulți prieteni care au venit din București și urmează să mai sosească. Sunt fericită că mi-a venit ginerele, a venit Adrian, e cel mai frumos cadou de ziua mea. Petrecem împreună cu toată familia”, a mai zis Simona Florescu.

Citește și Simona Florescu, semne divine din partea lui Ion Dichiseanu: Apare în vis și cere tot felul de lucruri!