Simona Gherghe a făcut anunțul trist. Din păcate, inevitabilul s-a produs. ”Vă anunț că, oficial, s-a încheiat”

Simona Gherghe a făcut anunțul trist. Este una dintre cele mai apreciate și populare prezentatoare TV, iar pe rețelele sociale o urmăresc zeci de mii de fani. Pentru că este vorba despre un public numeros, este foarte activă în online, ținându-și prietenii virtuali la curent cu tot ce se întâmplă.

03 oct. 2023, 16:30
Simona Gherghe a făcut anunțul trist. Din păcate, inevitabilul s-a produs. ”Vă anunț că, oficial, s-a încheiat”
Simona Gherghe a făcut anunțul trist

Simona Gherghe a făcut anunțul trist. Prezentatoarea a ținut să marcheze cum se cuvine începutul de toamnă, lăsând impresia, totuși, că și-ar mai fi dorit să se bucure puțin de câteva zile de vară, cu temperaturi ridicate.

Citește și: Motivul pentru care Simona Gherghe nu folosește filtre și Photoshop: „E necruțător”. Ce spune despre operațiile estetice

Simona Gherghe a făcut anunțul trist

Prezentatoarea TV a vorbit recent, într-o postare pe Instagram, despre nostalgia pe care o resimte, pentru faptul că vara a luat sfârșit. Cu toate acestea, recunoaște că nici toamna nu-i displace, ba chiar octombrie este luna ei preferată, dat fiind faptul că în doar câteva zile urmează să-și sărbătorească ziua de naștere.

La 9 grade, cât erau dimineață, vă anunț că, oficial, s-a încheiat vara 2023! Bine ai venit, octombrie, luna mea!
PS. Mai sunt 82 de zile până la Crăciun!”, a fost mesajul postat de Simona Gherghe pe rețelele sociale.

Mulți dintre fani sunt încântați de faptul că toamna a început să își intre în drepturi. „Să vină iarna!/ În Brașov erau 7 dimineață la ora 8!/ Bună dimineața!Sunteți superbă!/ Ești minunată femeie! Mă inspiri în fiecare zi!/ Ce femeie minunată!”, au fost câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

De ce nu-și angajează Simona Gherghe bonă la copii

Prezentatoarea mărturisește că a avut câteva experiențe neplăcute cu bonele, iar din acestt motiv nu vrea să mai audă de așa ceva. Până anul trecut, a stat mama Simonei Gherghe la ea și a ajutat-o cu copiii, însă s-a întors acasă, la Iași, orașul natal al vedetei.

Puținul timp liber aleg să-l dedic familiei. Ana și Vlad sunt încă mici și au nevoie de noi. Pe de altă parte, suntem doar eu și Răzvan cu ei, în cea mai mare parte a timpului, așa că și să vreau să ies la evenimente e practic imposibil.

Ani de zile, mama ne-a fost alături și ne-a ajutat cu cei mici, dar de mai bine de un an suntem fără ajutoare. Mama s-a întors la viața ei, evident că mai vin bunicii în weekend sau mai merg copiii la țară, dar în restul timpului suntem în formula asta de patru.

Am renunțat, de mult, la ideea de a avea bone. Din păcate, pentru noi, au fost niște experiențe tare neplăcute. Așa că, atâta vreme cât a fost mama mea cu noi, a fost foarte bine. Doar că bunicii au și ei viața lor și, de mai bine de un an, ne descurcăm singuri. Copiii au programul lor, rutina lor, totul e să fie sănătoși!”, a declarat Simona Gherghe.


Calendar 2024
Calendar 2024