Simona Gherghe, apel la fani după ce a aflat de cazul unei fetiţe: „Are nevoie de noi”

După ce a aflat de cazul unei fetițe bolnave, Simona Gherghe a făcut apel la fani. Prezentatoarea de la Antena 1 i-a rugat pe internauți să contribuie pentru a o ajuta pe copilă.

23 aug. 2023, 22:52
Simona Gherghe, apel la fani după ce a aflat de cazul unei fetiţe: „Are nevoie de noi”
Momente dificile pentru Simona Gherghe

Simona Gherghe, apel la fani. Prezentatoarea emisiunii Mireasa este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii diverse detalii din viața ei și nu numai. Vedeta este atentă la ceea ce se întâmplă în jurul ei, așa că a distribuit un caz pe rețelele sociale.

Fiind mamă a doi copii, Simona Gherghe vrea să îi ajute pe cei care au nevoie cu cât poate. Prezentatoarea a postat cazul unei fetițe care suferă de o boală gravă și are nevoie de bani pentru a urma tratamentul necesar.

Simona Gherghe dă cărțile pe față. Motivul real pentru care a demisionat de la „Acces Direct”: „Atât am putut să duc”

Deși vedeta se află în vacanță, nu a putut să treacă cu vederea cazul fetiței. Simona Gherghe i-a rugat pe cei care o urmăresc să contribuie cu o sumă de bani, dacă au această posibilitate, pentru ca micuța să poate avea o șansă la viață.

“Oameni buni, Antonia are nevoie de noi! Hai să ajutăm împreună! Orice mic ajutor contează pentru micuța noastră!”, este mesajul pe care prezentatoarea de televiziune l-a postat pe pagina sa de Instagram.

Fetița a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă, iar familia se roagă pentru sănătatea ei. Micuța a trecut deja prin multe și are nevoie în continuare de ajutor pentru a se face bine.


“Minunata lor fetiță s-a îmbolnăvit de o boală grea: meningiom anaplazic grad 3. Și a trecut prin foarte mult chin, mult prea mare pentru puterile ei mici și pentru sufletul ei nevinovat.

Citeste si La ce obicei nu poate renunța Simona Gherghe sub nicio formă: „Nu s-a întâmplat niciodată”

Dacă ar fi putut să îi ia durerea, părinții și-ar fi dat și viața pentru zâna lor, pentru frumoasa lor fiică, dar, din păcate, nu s-a putut.

Vă rugăm să îi pomeniți în rugăciunile voastre mereu și să vă îndreptați toate gândurile pozitive către ei. Pentru toți cei care vor să îi ajute financiar, o pot face donând”, se arată în mesajul postat de Simona Gherghe.

Simona Gherghe, anunț despre emisiunea Mireasa
În curând, emisiunea Mireasa revine la Antena 1 cu un nou sezon, prezentat tot de Simona Gherghe. Prezentatoarea nu a precizat data de la care va reveni pe micile ecrane, însă i-a încurajat pe doritori să se înscrie la casting pentru show-ul matrimonial.

În acest moment, încă se aleg participanții pentru emisiune. Cel mai probabil, va mai dura o perioadă până când show-ul revine pe post. Telespectatorii trebuie să mai aștepte până când vor vedea noi concurenți în căutarea iubirii.

“Mai este foarte puțin timp și ne vedem, începem un nou sezon. Așa că, dacă cumva nu te-ai înscris, vino la casting. Scrie-ne și ne vom cunoaște în foarte scurt timp. Vă îmbrățișez!”, a transmis prezentatoarea zilele trecute.