Simona Gherghe, anunţ de ultimă oră pentru fanii „Mireasa”. Ce se întâmplă cu emisunea de la Antena 1

Simona Gherghe a anunțat că au început pregătirile pentru sezonul 8 al show-ului matrimonial "Mireasa", difuzat de Antena 1. Astfel, cei care doresc să se înscrie o pot face participând la un casting organizat în perioada 27 mai - 7 iunie, în mai multe oraşe din România.

17 mai 2023, 12:55
Simona Gherghe, anunţ de ultimă oră pentru fanii „Mireasa”. Ce se întâmplă cu emisunea de la Antena 1
Simona Gherghe, anunţ de ultimă oră despre "Mireasa". Ce se întâmplă cu emisunea de la Antena 1

Simona Gherghe, anunţ de ultimă oră despre „Mireasa”. Prezentatoarea show-ului matrimonial de la Antena 1 este entiziasmată de faptul că emisiunea va continua cu un nou sezon.

Citeşte şi: Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă: „Câştigam mai mulţi bani decât Mirela Vaida”. Ce relaţie are cu actuala prezentatoare de la Acces Direct, dar şi cu fosta, Simona Gherghe

„Sunt foarte bucuroasă să vă anunţ că echipa noastră porneşte în aventură prin toată ţara în căutarea noilor noştri concurenţi, pe care îi aşteptăm cu braţele deschise în casa Mireasa. Invităm toate mamele hotărâte să îşi vadă băieţii aşezaţi la casele lor, toţi tinerii care îşi caută aleasa, precum şi fetele gata să spună marele „Da!” să se înscrie la casting!”, a declarat Simona Gherghe pentru Antena 1.

Citeşte şi: Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan, sărbătoresc un eveniment important. Ce s-a întâmplat în urmă cu 10 ani, în această zi: „E o zi istorică și pentru noi”

Astfel, caravana reality show-ului matrimonial pleacă prin ţară în căutarea noilor concurenţi, iar cei doresc să-şi găsească jumătatea şi să trăiască experienţa vieţii lor în casa Mireasa pot veni la casting în nu mai puţin de 11 oraşe din întreaga ţară, începând din 27 mai şi până pe 7 iunie: Craiova, Sibiu, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Suceava, Iași, Brașov, Galați şi Constanța.