Simona Gherghe, anunț surprinzător pe rețelele sociale. ”Aproape de naștere!”. Prezentatoarea TV și-a uimit fanii

Simona Gherghe și soțul său au împlinit astăzi 7 ani de căsătorie! De asemenea, și Ana, fiica lor cea mare, a împlinit șapte ani de când a fost adusă pe lume. Iată ce mesaj a transmis prezentatoarea de televiziune, pe rețelele sociale.

29 apr. 2024, 22:48

Simona Gherghe și soțul său au împlinit astăzi 7 ani de căsătorie! De asemenea, și Ana, fiica lor cea mare, a împlinit șapte ani de când a fost adusă pe lume. Vezi mai jos toate detaliile.

Citește și Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune

Astăzi este o zi extrem de importantă pentru Simonia Gherghe și pentru soțul său, Răzvan Săndulescu, pentru că, exact în această zi, cu 7 ani în urmă, au devenit, în mod oficial, soț și soție.

Pe atunci, prezentatoarea TV era însărcinată cu fiica sa, Ana, care a venit pe lume la scurtă vreme după ce părinții săi s-au căsătorit.

Desigur că, vedeta și-a adus aminte cu drag de acel eveniment special din viața sa, ocazie cu care a postat în mediul online o serie de imagini din timpul cununiei civile, dar și cu ecografia, alături de un mesaj emoționant.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au avut o ceremonie discretă, cu puțini invitați și fără petrecere. Imediat după ce au spus marele „da”, atât ei cât și cei prezenți la eveniment s-au îndreptat spre casele lor.

Motivul pentru care prezentatoarea TV și soțul său au scos din ecuație organizarea unei petreceri a fost sarcina, gândindu-se că ar fi putut naște din moment în moment. La 3 săptămâni distanță de la căsătorie, avea să vină pe lume prima sa fiică, Ana Georgia.

La circa doi ani distanță, în luna mai a an anului 2019, s-a născut și băiețelul ei, Vlad Ioan.

„O zi călduță de sfârșit de aprilie, cu familia alături și câțiva prieteni, cu Ana în burta mea, aproape de naștere, cu emoții o mie si multe râsete. 29 aprilie 2017, 7 ani de familia Săndulescu”, a scris Simona Gherghe în mediul online, în urmă cu doar câteva minute.

An de an, Simona Gheorghe celebrează ziua căsătoriei sale în spațiul public prin postarea unor mesaje emoționante în mediul online.

”Noi trei, căci era și Ana cu noi”

Chiar cu un an în urmă, la împlinirea a 6 ani de căsătorie, prezentatoarea TV a vorbit în detaliu despre cum au decurs evenimentele în ziua cununiei civile.

„Acum 6 ani, mergeam mână-n mână la Starea Civilă. Noi trei, căci era și Ana cu noi. Da, eram «foarte» gravidă, atât de gravidă încât am stat cu frică să nu nasc pe-acolo. De la emoții, de la complicațiile pe care le-am avut în ultimele luni în sarcină cu ea.

A fost motivul pentru care nici n-am avut o petrecere, după ce am spus marele DA și am devenit doamna Săndulescu. Practic, după momentul respectiv, ne-am suit amândoi în mașină și am venit acasă.

Cred că am dormit, mai mult ca sigur. A, da! Îmi amintesc că totuși m-a trecut pragul în brațe, la intrarea în casă. Norocul lui Răzvan a fost că nu mă îngrășasem prea tare. Mă tot gândeam cum să spun DA-ul ăla să sune într-un fel anume. (cred că toți își construiesc în minte un scenariu despre cum să răspundă mai funny, da lumea oricum râde și aplaudă.

Citește și Simona Gherghe, probleme de sănătate în emisiune. „Am rămas așa. S-a întâmplat chiar înainte să intrăm în direct”

Nu-mi amintesc nimic, în afară de emoția puternică și acum, căutând în telefon, realizez că nu avem nicio filmare cu marea întrebare. Rămâne, însă, unul dintre cele mai frumoase momente cu noi doi. Peste trei săptămâni, avea să vină pe lume Ana…”, a scris Simona Gherghe în mediul online, fix în urmă cu un an.