Simona Gherghe dă cărțile pe față. Motivul real pentru care a demisionat de la „Acces Direct”: „Atât am putut să duc”

9 ani a prezentat Simona Gherghe emisiunea "Acces Direct". Ajunsese să se identifice cu ea, dar în momentul în care s-a retras de la emisiune, nu s-au pus prea multe semne de întrebare întrucât vedeta era însărcinată și toată lumea a crezut că intră în concediu de maternitate. Însă, în realitate, altul era motivul retragerii.

21 aug. 2023, 16:55
Simona Gherghe dă cărțile pe față. Motivul real pentru care a demisionat de la „Acces Direct”: „Atât am putut să duc”

Simona Gherghe s-a retras din lumina reflectoarelor aproximativ un an. A revenit după aproximativ un an, însă nu la cârma „Acces Direct”, ci la emisiunea „Mireasa”. Acum, jurnalista a mărturisit că sarcina a fost doar un pretext să părăsească emisiunea.

Simona Gherghe dă cărțile pe față. De ce a plecat de la „Acces Direct”: „Atât am putut să duc”

Adevăratul motiv era acela că se simțea foarte obosită, fiindcă formatul presupunea multă muncă.

Cumva ăsta a fost pretextul, faptul că am rămas însărcinată. Însă obosisem la Acces Direct. E un format foarte solicitant şi atunci am simţit că am dat tot ce se putea în povestea aia. Şi nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăţi de măsură, iar în momentul în care l-am născut pe Vlad am avut o întâlnire cu conducerea şi le-am explicat că asta a fost, atât am putut să duc”, preciza vedeta pentru Ok! Magazine.

Citeste si Simona Gherghe, momente terifiante în vacanța din Grecia. Vedeta este îngrozită: „Și-a întâlnit moartea în mare”

Simona Gherghe, înlocuită de Mirela Vaida

Producătorii au înțeles-o pe Simona Gherghe și i-au găsit rapid o înlocuitoare. De atunci, Mirela Vaida este cea pe care telespectatorii o văd în fiecare ediție a emisiunii.

Ei m-au înţeles şi mi-au lăsat acest respiro şi în momentul în care am simţit că sunt pregătită să mă întorc, mi-au făcut această ofertă de a reveni în platou la Mireasa. Am cântărit bine propunerea şi am acceptat-o. Nu cred că se aşteptau puţini să mă întorc, pentru că asta este profesia mea, asta ştiu eu să fac cel mai bine şi cel mai bine mă simt într-un platou de televiziune, vorbind cu oamenii”, a mai spus Simona pentru sursa menționată anterior.

Citeste si La ce obicei nu poate renunța Simona Gherghe sub nicio formă: „Nu s-a întâmplat niciodată”