Simona Gherghe aruncă bomba! Prezentatoarea tv a făcut anunțul care i-a întristat pe fani: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”

Simona Gherghe e urmărită de o mulțime de telespectatori, e printre cele mai apreciate prezentatoare din țară. Viața ei pare desprinsă din povești, are familia pe care și-a dorit-o, o carieră la care a muncit mult, însă experiențele prin care a trecut nu au fost mereu ușoare.

15 dec. 2022, 11:21
Simona Gherghe aruncă bomba! Prezentatoarea tv a făcut anunțul care i-a întristat pe fani: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”

Simona Gherghe a vorbit recent despre una dintre cele mai mari dezamăgiri pe care le-a trăit, de-a lungul anilor. Prezentatoarea tv își împărtășește des gândurile în spațiul online cu cei care o urmăresc și acolo a povestit care a fost unul dintre cele mai grele momente pentru ea.

”Azi am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele. Nu credeam că, în 2022, la 33 de ani de la Revoluție, încă există oameni care, dacă nu zici ca ei, nu că te sancționează, nu că te ceartă. Nu. Te dau afară. Delictul? Faptul că am spus ce gândesc și ce simt. Libertatea. Libertatea să spui ce gândești. Să luptați pentru asta! E poate cea mai importantă lecție pe care să le-o dați copiilor voștri”, le-a transmis Simona Gherghe fanilor săi.

Prezentatoarea tv a continuat apoi să le explice fanilor despre ce este vorba. Ea a precizat că totul e în regulă cu emisiunea pe care o prezintă și că cele precizate se refereau la o colaborare din viața privată.

Citește și Simona Gherghe ia foarte în serios rolul de mamă. Ce nu au voie să facă copiii ei, Ana și Vlad: „Vreau să respecte anumite reguli”

”Situația povestită mai devreme e legată de o colaborare din viața noastră privată. Totul e ok cu emisiunea. Și totul e ok cu noi. Am simțit să scriu despre cât de important e, cred eu, să spui ce gândești și să nu faci compromisuri. Și să respecți o promisiune. Dar toate se întâmplă cu un scop. E o lecție și asta.”, a mai spus Simona Gherghe.

Citește și Simona Gherghe tună şi fulgeră. „De mult am vrut să spun… ” Ce a înfuriat-o pe prezentatoarea TV

Simona Gherghe, o familistă convinsă

„Eu sunt mămoasa în familie. Ei sunt atașați de mine, normal, și de Răzvan, dar mai mult de mine pentru că eu fac mai multe lucruri cu ei, adică îi pregătesc dimineața de grădiniță, merg la culcare seara cu mine și tot așa. Eu sunt genul ăla de mamă cloșcă, trebuie să mai lucrez la treaba asta”, a mărturisit Simona Gherghe.