Simona Gherghe este disperată. Toată familia se simte rău: „Nu mai găsim echilibrul de care avem nevoie”

Simona Gherghe este disperată. Atât ea, cât și întreaga familie se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. De câteva luni, au tot avut mai multe viroze și încă nu s-a terminat.

01 feb. 2023, 15:50
Simona Gherghe este disperată. Toată familia se simte rău: „Nu mai găsim echilibrul de care avem nevoie”
Simona Gherghe este disperată

Simona Gherghe este disperată. Prezentatoarea a menționat că ultimele luni au fost tot mai grele privind starea lor de sănătate. Niciodată nu a mai avut parte de așa ceva, cazurile de gripă fiind tot mai dese, și nu doar în familia ei.

Citește și: Cum a reușit Simona Gherghe să slăbească 5 kilograme: „Gătesc lucruri simple şi nu durează mai mult de 45 de minute”

Simona Gherghe este disperată

Vedeta a observat că micuții nu au răcit cât timp au fost la schi, deși au petrecut mult timp afară și au fost alături de mai mulți copii de vârsta lor. După ce s-a terminat vacanța și s-au întors în casă, au început și virozele.

Nu am mai vorbit de mult cu voi, așa, să stăm la povești. Sinceră să fiu, suntem într-o perioadă, care pare că nu se mai termină, din viroză în viroză, în bronșită în gripă, tuse, tuse, tuse, toată lumea, toată lumea. Așa îmi pare că ne pasăm virusurile de la unul la altul și nu se mai termină.

Aștept să treacă valul ăsta și să fie, nu știu, mai frig, să se mai ducă din bolile astea ca să ne liniștim și noi să putem să dormim. Să am timp așa, să fiu puțin liniștită pentru că nu mă regăsesc deloc în perioada asta, inclusiv eu sunt cu răgușeală asta de care nu mai scap deloc.

Cât am fost la schi și am stat afară, nu am avut nimic. Deși au făcut lecții alături de 16 copii italieni, nu au avut nimic. Au stat afară, cum au intrat, iarăși, în încăperi, au început. Nu mai găsim echilibrul de care avem nevoie. Sper să-mi recapăt și eu vocea și să nu mai tușesc. De data asta am luat-o de la Ana, ea a avut bronșită și a rămas cu o tuse”, a povestit Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.