Simona Gherghe, mesaj acid pe Facebook: „Nu puteam să avem şi noi înţelepciunea catolicilor? Credinţa nu se măsoară în lumina sfântă”

Simona Gherghe a reacţionat după ce ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat că patrule de poliţie vor duce prescuri în spitale şi în zonele aflate în carantină. Prezentatoare de televiziune Simona Gherghe a reacţionat după ce ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, marţi, că patrule de poliţie vor duce prescuri în spitale şi în zonele aflate în carantină. Citeste mai mult: adev.ro/q8tllo

RomaniaTV.net
15 apr. 2020, 09:29
Simona Gherghe, mesaj acid pe Facebook: „Nu puteam să avem şi noi înţelepciunea catolicilor? Credinţa nu se măsoară în lumina sfântă”

 Vedeta a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care precizează că românii ortodocşi nu aveau nevoie de această „viermuială“ în Săptămâna Mare, pentru că nu va face altceva decât să le pună vieţile în pericol. Mai mult decât atât, îi dă exemplu pe catolici, care sunt „decenţi şi înţelepţi”.

Citeşte şi: Medicii italieni sunt puşi în situaţia de a alege pe cine să salveze

Dumnezeu iubeste oamenii. Eu asa cred! Iar Dumnezeu nu ar pune viata oamenilor in pericol, in numele Lui! Ce nevoie aveau romanii ortodocsi de viermuiala asta, in Saptamana Mare? Se supara, oare, Dumnezeu, daca ne aprindeam fiecare o candela, in casele noastre, in tacere si in smerenie, cu gandul la parintii sau bunicii de care TREBUIE sa avem grija si sa-i protejam?

Nu se supara… Nu puteam sa avem si noi decenta si intelepciunea catolicilor? Credinta nu se masoara in lumina “sfanta” sau in “prescura” impachetata! Credinta inseamna sa-ti pese de cel de langa tine, inseamna sa ai grija de el, nu sa-i pui viata in pericol!„, a scris Simona pe reţelele de socializare.

Dumnezeu iubeste oamenii. Eu asa cred! Iar Dumnezeu nu ar pune viata oamenilor in pericol, in numele Lui! Ce nevoie…

Publicată de Simona Gherghe pe Marţi, 14 aprilie 2020

 

Simona Gherghe a reacţionat după ce s-a propus închiderea şcolilor

Simona Gherghe a reacţionat pe rețelele de socializare, după ce autoritățile au propus închiderea școlilor și a grădinițelor de mâine, până după Paște. Vedeta susține ideea de a închide școlile și este înverșunată, deoarece autoritățile nu iau mai repede o decizie în acest sens.

„Bâjbâiala asta cu “închidem școlile” “hai să mai așteptăm” “nu e momentul” mi se pare total lipsită de responsabilitate. Ce ar trebui să primeze, acum, e sănătatea copiilor noștri. Nu trebuie să avem un număr alarmant de îmbolnăviri, ca să luăm o decizie care sigur ajută la prevenirea răspândirii virusului. Fără panică, da, încă nu e de speriat situația de la noi, dar ar putea deveni și încă foarte repede, dacă e să judecăm viteză cu care se transmite COVID-19”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Simona Gherghe şi-a botezat băieţelul. Vedete multe la petrecere

Vedeta susține că prioritatea numărul 1 ar trebui să fie sănătatea celor mici, chiar dacă mulți nu au cu cine să își lase copiii atunci când merg la serviciu.

„Știu că pe mulți i-ar nemulțumi o astfel de măsură, că e și problema asta cu cine să-i lase pe cei mici, dar sănătatea copiilor trebuie să fie prioritatea! Asta e cel mai important. Și da, ar trebui sa înteleagă contextul și companiile și să fie permisive cu programul angajaților. Chiar e o situație specială, cu care nu ne-am mai confruntat până acum.

Calm și sănătate! Și nu uitați de regulile esențiale de prevenție, în principal spălarea mâinilor. Aș adăuga și strănutul în pliul cotului, nu în palme. Fetița noastră de 2 ani și 9 luni a deprins acest obicei”, a mai scris fosta prezentatoare.