Simona Gherghe, PROBLEME cu LEGEA după ce s-a implicat într-un caz UMANITAR

Simona Gherghe riscă să aibă mari probleme cu legea, dacă instanţa va decide că situaţia unui copil bolnav de ciroză ar fi doar o manipulare a mamei acestuia de a obţine venituri necuvenite.

RomaniaTV.net
06 oct. 2015, 09:54

După ce a dezbătut în emisiunea ei, cazul lui Codrin Preda, un băieţel care s-ar fi îmbolnăvit de ciroză ca urmare a unui tratament greşit primit de la medicul pediatru, Simona Gherghe a fost chemată în instanţă chiar de doctorul acuzat.

Potrivit WoWBiz.ro, cazul este extrem de complicat, deoarece mama băieţelului nu este un model de urmat pentru nimeni. Mai exact, Cătălina Preda are la activ numeroase dosare penale, fiind acuzată de furt în perioada în care a fost bonă pentru un copil de un an şi jumătate. De asemenea, femeia se află şi pe control judiciar, după ce a fost prinsă clonând carduri.

Mai mult decât atât, chiar şi băieţelul Codrin Preda ar fi declarat pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui că este perfect sănătos şi că îşi doreşte să meargă la şcoală şi să facă sport: „Mama zice că sunt bolnav, dar eu nu am nimic!”, mai scrie sursa citată.

Citeşte şi  Simona Gherghe este foc şi pară: „Mulţi analfabeţi, cu wc în fundul curţii…”