Simona Gherghe sare în apărarea Mirelei Vaida după ce s-a spus că atacul a fost plănuit: Nu te pui cu mintea unui om bolnav. E groaznică scena!

Simona Gherghe, fostă prezentatoare la "Acces Direct", a venit cu o reacţie după incidentul petrecu duminică, i-a transmis colegei de la Antena 1 un mesaj de susţinere.

21 mart. 2021, 18:00
Simona Gherghe sare în apărarea Mirelei Vaida după ce s-a spus că atacul a fost plănuit: Nu te pui cu mintea unui om bolnav. E groaznică scena!

Simona Gherghe sare în apărarea Mirelei Vaida după ce s-a spus că atacul a fost plănuit. Vedeta sare în apărarea colegei sale şi a adus şi câteva lămuriri despre incidentul şocant.

Simona Gherghe sare în apărarea Mirelei Vaida după ce s-a spus că atacul a fost plănuit: Nu te pui cu mintea unui om bolnav. E groaznică scena!

„Mirela, ştiu că treci prin momente cumplite. Sper doar că puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake, le spun doar că breşe în securitate s-au văzut şi la case mai mari, în cazul preşedinţilor.

Nu te pui cu mintea unui om bolnav. E groaznică scena şi da, nu e deloc normală situaţia, dar nu credeţi în scenarii. Ştiu bine locul, ştiu şi oamenii de acolo şi a fost o eroare de securitate. Şi, mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranţă de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întotdeauna”, a scris Simona Gherghe într-un InstaStory.

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în prezentatoarea TV!

Producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa. Agresoarea, fără haine, avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Vaida nişte bani! Prezentatoarea de la Antena 1 spune că nu o cunoaşte pe femeie! Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei. Vedeta a dezvăluit că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

„Am chemat Poliția. Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios. În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a spus Mirela Boureanu-Vaida, imediat după reluarea emisiunii „Acces direct”.

Citeşte şi: Victor Ciutacu intervine după scandalul cu Mirela Vaida. Jurnalistul a trecut printr-o situație similară: Meseria noastră nu presupune să luăm bătaie