Simona Gherghe, după tragedia de la Crevedia: „Am o poveste similară în Grecia. NU a murit nimeni, NIMENI nu a fost rănit”

Simona Gherghe a povestit un episod asemănător cu cel care a avut loc sâmbătă seara în Crevedia, când o stație GPL a explodat. 

27 aug. 2023, 21:48
Simona Gherghe, după tragedia de la Crevedia: „Am o poveste similară în Grecia. NU a murit nimeni, NIMENI nu a fost rănit”
Simona Gherghe aruncă bomba: de ce a renunţat, de fapt, la Acces Direct. "Cumva, ăsta a fost pretextul!"

Simona Gherghe spune că a fost martora unui incident aproape similar, însă cu o finalitate diferită. „Pe 17 august, am o poveste similara in Grecia, pe autostrada Corinth-Atena. Un camion cu gaz lichefiat a luat foc, exista pericol imens de explozie. M-am gandit instant la Mihailesti. Eram la stiri atunci… Ce au facut grecii? Au evacuat de la km 39, pana la km 57!!! Pe o raza de 18 km!!!

EXCLUSIV| Mărturiile cutremurătoare ale fiului celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia. ”Am recunoscut-o pe mama după ochi. Pe el îl știam bine”
Inclusiv drumul vechi! Am stat peste 8 ore in trafic, o grecoaica ne-a exlicat ce stia de la radio si sfatul autoritatilor sa tragem pe dreapta. Sa nu inaintam. Nici nu se putea, de altfel. Blocasera inclusiv drumul vechi. Politistii, extrem de calmi, ofereau toate informatiile. Am stat 8 ore in trafic, pe 40 se grade, cu doi copii in masina. Am pierdut avionul.

Dar… NU a murit nimeni, NIMENI nu a fost ranit! Pentru ca au avut proceduri si au facut evacuare ca la carte. Au redeschis autostrada dupa vreo 9 ore. N-am auzit pe nimeni sa alerge sa vada focul. Sa se buluceasca. Sa se revolte.Toti au inteles”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Oana Roman a reacționat şi ea după explozia de la Crevedia
Vedeta se află în vacanță, însă nu a rămas indiferentă la ceea ce s-a întâmplat la Crevedia. Oana Roman a reacționat pe contul său de Instagram. „Stat eșuat fără soluții la nimic. După opt ani de la Colectiv, arșii trebuie transferați în străinătate pentru că în România încă nu există soluții pentru a trata marii arși. Nu avem nici o șansă să evoluăm”, a scris Oana Roman.

Citeşte şi:

Dan Negru aruncă bomba, după tragedia de la Crevedia! ”Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL”

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat că în urma exploziilor de la staţia GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa, au fost 58 de răniţi.

Două explozii au avut loc, sâmbătă seară, la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

Primele opt victime au fost după prima explozie, dintre care o persoană decedată în urma unui infarct, fără arsuri, şi şapte persoane rănite (3 cu arsuri transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, 4 cu arsuri transportate la Spitalul „Bagdasar-Arseni”), precizează reprezentanţii MAI, duminică, într-un comunicat de presă.

Citește și Drame teribile după explozia de la Crevedia: Rămase fără locuinţă, mama și fiica au fost nevoite să doarmă pe câmp desculțe și fără haine 

Alte 50 de victime au suferit după a doua explozie, dintre care 3 persoane rănite transportate la UPU Târgovişte, 47 persoane la unităţi sanitare din municipiul Bucureşti, cu arsuri şi traumatisme.

Din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI (39 pompieri, 2 poliţişti şi 2 jandarmi).