Simona Gherghe, surprinsă în pijamale şi fără pic de machiaj. FOTO

Atunci când este în timpul liber, Simona Gherghe preferă să adopte un stil cât se poate de natural. După ce recent a împodobit bradul, prezentatoarea TV a făcut şi câteva poze pe care imediat le-a postat pe pagina sa de Facebook. Fanii au fost uimiţi de felul în care arată fără pic de machiaj şi în haine de casă.

RomaniaTV.net
22 dec. 2014, 13:01

Anul acesta, postarea pe Facebook a fotografiilor cu bradul de Crăciun a devenit un adevărat fenomen. Nu există zi în care fie vedetele, fie persoanele obişnuite să nu îşi fotografieze bradul împodobit şi apoi să îl pună pe reţele de socializare.

SIMONA GHERGHE a fost cerută de soţie. Ce a răspuns…

Şi Simona Gherghe se alătură acestui fenomen. Recent, frumoasa prezentatoare TV a împodobit bradul şi apoi şi-a realizat singură câteva poze lângă acesta, pe care apoi le-a împărtăşit cu prietenii virtuali. La vederea pozelor fanii au fost foarte uimiţi să observe cât de bine arată Simona Gherghe atunci când este în timpul liber, iar pentru acest lucru ei au răsplătit-o cu mii de like-uri şi comentarii.

„Eşti o frumoasă cu un brad frumos”, „Eşti foarte frumoasă”, „Un zâmbet larg care transmite multă bucurie şi veselie celor din jur”, „Eşti superbă Simona! Sărbători fericite! Te pup”, „E foarte frumos și tu ești frumoasă și dulce”, „Brăduţul tău este frumos ca şi tine!”, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii ale fanilor.

Citeşte şi  Simona Gherghe, veste teribilă. A fost dată în judecată pentru denigrare şi i se cer despăgubiri uriaşe