Simona Gherghe își sărbătorește mama: „Ești sufletul nostru! Te iubim!”

Simona Gherghe a sărbătorit-o pe mama sa, cu ocazia aniversării femeii. Ce mesaj emoționant a postat prezentatoarea pe rețelele de socializare.

19 dec. 2022, 14:38

Simona Gherghe are motive de bucurie. Mama prezentatoarei TV și-a sărbătorit ziua de naștere, ocazie cu care vedeta a ținut să își arate iubirea și aprecierea față de aceasta, printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Fiind una dintre cele mai de succes prezentatoare de la noi, Simona Gherghe se poate mândri, pe lângă cariera de invidiat, și cu o familie foarte frumoasă. Aceasta este foarte activă în online și împărtășește cu fanii săi o mare parte din momentele importante din viața ei.

Citește și: Simona Gherghe ia foarte în serios rolul de mamă. Ce nu au voie să facă copiii ei, Ana și Vlad: „Vreau să respecte anumite reguli”

De această dată, vedeta a postat o poză cu mama sa, alături de cei doi copii ai ei, Ana și Vlad. Pe lângă fotografie, aceasta a scris și un mesaj scurt, prin care îi mărturisește celei care i-a dat viață, cât de iubită este de toată familia.

„La mulți ani, MAMA! Cea mai iubită, cea mai bună, cea mai caldă! Ești sufletul nostru! Te iubim!”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Citește și: Mihaela Rădulescu a luat masa cu Arnold Schwarzenegger. Imaginile de colecție au fost postate pe Internet

Acesta nu este singurul motiv de bucurie recent al vedetei, pentru că, de curând, fiica ei a fost vizitată de Zâna Măseluță.

„Astăzi a fost o zi mare: ne-a vizitat Zâna Măseluță și a rezolvat doi dințișori. Tare mândră am fost de Ana… a fost extrem de curajoasă la extracție. Eu am avut emoții mai mari ca ea”, a povestit Simona pe Instagram.