Simona Gherghe primeşte o nouă LOVITURĂ TERIBILĂ. Este din nou SCANDAL

Simona Gherghe a pierdut procesul cu medicul Gabriel Simiciuc, căruia i-a achitat despagubiri de 2.000 de euro, dar nu scapă de acest scandal.

16 dec. 2017, 14:25
Simona Gherghe primeşte o nouă LOVITURĂ TERIBILĂ. Este din nou SCANDAL

Simona Gherghe a avut-o invitata in platou, 22 octombrie 2014, pe Catalina Gancianu, o femeie care l-a acuzat pe medicul Gabriel Simiciuc de faptul ca i-ar fi imbolnavit copilul, pe Codrin, de ciroza hepatica, din cauza unui tratament eronat.

Simona Gherghe a mers la consultaţie şi a spus că vrea să mai facă un copil. Uluitor ce veste i-au dat medicii!

Dupa mai bine de doi ani de procese, doctorul a castigat procesul declansat impotriva femeii care l-a acuzat, dar si impotriva Simonei Gherghe, primind cate 2.000 de euro daune de la fiecare parte.

Doctorul nu s-a oprit aici, deschizand la finalul lunii noiembrie un alt dosar, in care procurorii au inceput urmarirea penala impotriva Catalinei Gancianu, anunţă WOWbiz.ro: „În baza art. 335 alin. 4 Cod proc. pen. confirmă ordonanţa de redeschidere a urmăririi penale, dispusă de Prim Procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad la data de 26.09.2017 prin ordonanţa nr.119/II/2/2017 dată în dosarul nr.4497/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, constatând legalitatea şi temeinicia acesteia”.