Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Turneul Campioanelor 2019. Ce a spus despre Bianca Andreescu

Simona Halep a câştigat, luni, primul meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor 2019, după ce s-a impus în trei seturi, 3-6, 7-6, 6-3 în meciul cu Bianca Andreescu.

28 oct. 2019, 15:19
Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Turneul Campioanelor 2019. Ce a spus despre Bianca Andreescu

Simona Halep a declarat dupa meci ca este pentru ca a reusit sa castige acest meci, avand in vedere ca Bianca Andreescu este o sportiva mai tanara si in plina ascensiune.

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 în primul meci de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019. Urmează, miercuri, Elina Svitolina

„E o performanta uimitoare ca sunt din nou prezenta la Turneul Campioanelor. Sunt mandra de mine si de echipa mea”, a spus Simona Halep la interviul acordat pe teren, imediat dupa meci.

„A fost un meci greu! Stiam ca Bianca Andreescu e o jucatoare grozava si ca nu se da batuta. A trebuit sa lupt, pentru ca n-am prea mai jucat de la Wimbledon. Sunt fericita ca am castigat in fata unei tenismene care tocmai s-a impus la US Open si e mai tanara cu 10 ani. Sunt foarte fericita de modul in care am luptat. Nu ma simt prea bine, dar am o zi de odihna pana la urmatorul meci”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep va juca, miercuri, de la ora 12:00, cu Elina Svitolina, care a trecut în primul meci de Petra Kvitova, 7-6, 6-4. Imediat, urmează partida Petra Kvitova – Bianca Andreescu.