Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 în primul meci de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019. Urmează, miercuri, Elina Svitolina

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) a învins-o, luni, pe Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA) 3-6, 7-6, 3-6, în GRUPA VIOLET de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019. Tot luni, în primul meci al grupei, Elina Svitolina a învins-o pe Karolina Pliskova, scor 7-6, 6-4. Simona Halep o va ăntâlni, miercuri, de la ora 12:00, pe Elina Svitolina.

28 oct. 2019, 15:07
Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 în primul meci de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019. Urmează, miercuri, Elina Svitolina

Bianca Andreescu a început mai bine și a controlat terenul în primul set, pe care l-a terminat cu 15 lovituri câștigătoare, de trei ori mai mult decât Simona Halep.

Setul secund a fost mult mai echilibrat. Simona Halep a apelat la Darren Cahill, dar sfaturile antrenorului nu au fost tocmai eficiente. Românca a condus cu 4-2, apoi a o perioadă în care numărul erorilor neforțate a crescut semnificativ. După o oră și 20 de minute de joc, era obligată să servească pentru a rămâne în joc. Finalul setului secund a avut și momente dramatice. Bianca Andreescu a obținut prima minge de meci, dar Simona Halep a anulat-o eroic, pentru a se impune, apoi, în tie-break.

Setul decisiv a fost unul de muchie de cuțit. Bianca Andreescu a făcut primul break și a condus cu 2-1, dar Simona Halep a revenit și a întors scorul, având 4-2. Bianca Andreescu a luat rapid break-ul înapoi și a făcut 4-3, dar Simona Halep a mai făcut un break, iar la 5-3 a jucat perfect, câștigând meciul.

SIMONA HALEP – BIANCA ANDREESCU LIVE TEXT

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3: Simona Halep, game, set şi meci

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 5-3: Simona Halep, din nou break

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 4-3: Bianca Andreescu, re-break

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 4-2: Simona Halep face break şi se distanţează

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 3-2: Simona Halep îşi face serviciul şi trece iar în avantaj

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 2-2: Simona Halep, re-break

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 1-2: Bianca Andreescu, primul break în decisiv

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 1-1: Bianca Andreescu face şi ea game

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 1-0: Simona Halep începe setul decisiv cu game pe propriul serviciu

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6: Bianca Andreescu primeşte îngirjiri medicale, acuzând dureri la spate. Simona Halep a luat pauză de vestiar

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6: Simona Halep fructifică a treia minge de set şi duce meciul în decisiv

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 6-6: Simona Halep face game după ce a salvat o minge de meci a adversarei şi duce setul în tie-break

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 5-6: Bianca Andreescu, din nou în avantaj

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 5-5: Simona Halep egalează pe prorpiul serviciu

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 4-5: Bianca Andreescu îşi face serviciul şi trece în avantaj

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 4-4: Bianca Andreescu face break

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 4-3: Bianca Andreescu revine cu un nou game

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 4-2: Simona Halep îşi face serviciul şi se distanţează

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 3-2: Simona Halep mai face un break

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 2-2: Bianca Andreescu, re-break

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 2-1: Simona Halep face break

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 1-1: Simona Halep, primul game după patru consecutive ale adversarei

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 0-1: Bianca Andreescu începe setul doi cu game pe propriul serviciu

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6: Bianca Andreescu mai face un break şi ia primul set

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-5: Bianca Andreescu încheie game-ul cu un „as”

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-4: Bianca Andreescu, un nou break

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-3: Bianca Andreescu răspunde cu un game la zero

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-2: Simona Halep îşi face serviciul revenind de la 0-40

Simona Halep – Bianca Andreescu 1-2: Bianca Andreescu, primul break

Simona Halep – Bianca Andreescu 2-2: Simona Halep face re-break

Simona Halep – Bianca Andreescu 1-1: Bianca Andreescu, primul game, cu un serviciu excelent

Simona Halep – Bianca Andreescu 1-0: Simona Halep şi-a făcut, cu emoţii, serviciul

Simona Halep – Bianca Andreescu ora 14:45: Simona Halep şi Bianca Andreescu au ieşit la încălzire!

SIMONA HALEP BIANCA ANDREESCU LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Meciul SIMONA HALEP – BIANCA ANDREESCU este al treilea al zilei, după Timea Babos / Kristina Mladenovic – Hao-Ching Chan / Latisha Chan 6-2, 5-7, 10-6 şi Karolina Pliskova – Elina Svitolina 6-7, 4-6 (tot din GRUPA VIOLET, nu înainte de ora 12:30). SIMONA HALEP BIANCA ANDRRESCU, meci contând pentru GRUPA VIOLET de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019, se joacă, luni, nu înainte de ora 14:45, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT.

SIMONA HALEP BIANCA ANDREESCU LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Bianca Andreescu se afla la debutul in cadrul competitiei finale WTA, in schimb Simona Halep a mai evoluat in patru randuri. In 2014, a pierdut finala cu Serena Williams, iar la ultimele trei aparitii a fost eliminata in faza grupelor (2015, 2016, 2017). Bianca Andreescu va disputa un turneu WTA indoor pentru prima data in acest sezon, avand experienta limitata pe aceasta suprafata. De partea opusa, Simona Halep nu a mai legat doua victorii dupa castigarea trofeului la Wimbledon, decat la Toronto, confruntandu-se cu o serie de probleme medicale. La caele de pariuri, Bianca Andreescu e favorita, cota 1,60, în timp ce Simona Halep are 2,30. DIGI SPORT transmite, luni, nu înainte de ora 14:45, SIMONA HALEP BIANCA ANDREESCU LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

SIMONA HALEP BIANCA ANDREESCU LIVE STREAM VIDEO ONLINE. „Bianca Andreescu a avut un sezon excelent, după ce a câştigat primul ei turneu de Grand Slam, US Open, la doar 19 ani. Abia aştept s-o întâlnesc, sunt entuziasmată. Va fi o mare provocare pentru mine fiindcă anul acesta a fost unul cu suişuri şi coborâşuri. Am atins apogeul în timpul turneului de la Wimbledonul, dar restul sezonului nu a fost grozav. Nu mă gândesc la a câştiga sau la a pierde, vreau doar să pot juca”, a spus Simona HalepSIMONA HALEP BIANCA ANDRRESCU, meci contând pentru GRUPA VIOLET de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019, se joacă, luni, nu înainte de ora 14:45, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT.

SIMONA HALEP BIANCA ANDREESCU LIVE STREAM VIDEO ONLINE. „Ştiu că nu va fi uşor. Toate sportivele din turneu sunt adversare dificile. Aştept, însă, să văd ce pot face împotriva lor. Sper că pot obţine rezultate bune. Am jucat cu Karolina Pliskova şi cu Elina Svitolina, anul acesta, aşa că ştiu cât de cât la ce să mă aştept. Cu Simona Halep nu am jucat niciodată, însă o admir mult. Va fi un meci foarte interesant, sunt entuziasmată!”, a spus Bianca AndreescuSIMONA HALEP BIANCA ANDRRESCU, meci contând pentru GRUPA VIOLET de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019, se joacă, luni, nu înainte de ora 14:45, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT.

SIMONA HALEP BIANCA ANDREESCU LIVE STREAM VIDEO ONLINESimona Halep (28 de ani, 5 WTA) și Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA) se întâlnesc luni, nu înainte de ora 14:30, în GRUPA VIOLET de la TURNEUL CAMPOIOANELOR 2019LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. În cazul unei victorii, Simona Halep o va depăși într-un clasament WTA virtual pe Bianca Andreescu. Fiecare meci câștigat la Shenzhen este recompensat cu 250 de puncte, în timp ce eșecul cu doar 125 de puncte. În acest moment, Bianca Andreescu are 4.971 de puncte într-un clasament live, în timp ce Simona Halep are 4962 de puncte. DIGI SPORT transmite, luni, nu înainte de ora 14:45, SIMONA HALEP BIANCA ANDREESCU LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

SIMONA HALEP BIANCA ANDREESCU LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Turneul Campioanelor 2019 a început, duminică, la Shenzen, China, și oferă un premiu record pentru cele opt jucătoare participate. Simona Halep, Bianca Andreescu, Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Petra Kvitova și Belinda Bencic luptă un cel mai mare premiu din istoria tenisiului feminin. Câștigătoarea va primi un premiu de peste 4 milioane de dolari. În cazul în care campioana are o singură victorie în grupă, premiul va fi de 4,12 milioane, cu două victorii – 4,42 milioane, iar dacă va cuceri titlul neînvinsă va încasa 4,725 de milioane de dolari. Simpla participare asigură 385.000 de dolari, iar o victorie în grupe este răsplătită cu 305.000 de dolari. Finalista mai ia în plus 1,1 milioane de dolari, iar câştigătoarea, încă 3.425.000 de dolari. DIGI SPORT transmite, luni, nu înainte de ora 14:45, SIMONA HALEP BIANCA ANDREESCU LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

SIMONA HALEP BIANCA ANDREESCU LIVE STREAM VIDEO ONLINESIMONA HALEP BIANCA ANDRRESCU, meci contând pentru GRUPA VIOLET de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019, se joacă, luni, nu înainte de ora 14:45, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORTSimona Halep şi Bianca Andreescu nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA. DIGI SPORT transmite, luni, nu înainte de ora 14:45, SIMONA HALEP BIANCA ANDREESCU LIVE STREAM VIDEO ONLINE.