Simona Halep a anunţat că se mărită. Când va avea loc evenimentul: „Domnul Năstase m-a dat de gol”

Simona Halep a anunţat că se mărită. Jucătoarea de tenis a dat vestea marţi, la sosirea din Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open, că săptămâna viitoare se va căsători cu iubitul său, Toni Iuruc.

07 sept. 2021, 19:35
Simona Halep a anunţat că se mărită. Când va avea loc evenimentul: „Domnul Năstase m-a dat de gol”
Simona Halep a anunţat că se mărită cu Toni Iuruc

Simona Halep a anunţat că se mărită. Fostul jucător Ilie Năstase anunţase la finalul lunii august că a fost sunat de Simona Halep pentru a-l invita la nunta sa care ar urma să aibă loc la Constanţa, pe 15 septembrie.

Simona Halep a anunţat că se mărită

Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam, este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă„, a declarat Halep la Aeroportul Henri Coandă, potrivit Agerpres.

Simona Halep (13 WTA) a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-3, 6-3, duminică, la New York, în optimile de finală ale turneului US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

Citeşte şi: Simona Halep este gata de nuntă. Cum s-a pozat la New York alături de Toni Iuruc FOTO

Simona Halep și-a inaugurat un nou hotel la mare

Simona Halep și-a inaugurat un nou hotel la mare, de patru stele, la Năvodari. Înainte de a pleca la turneele din SUA, Simona a inspectat noul hotel, pentru a se asigura că toate lucrurile sunt foarte bine puse la punct.

Campioana noastră Simona Halep a trecut pragul Hotelului DNH, iar noi am avut parte de o energie fantastică din partea minunatei jucătoare și vă așteptăm cu drag să împărtășim aceeași energie cu voi, oaspeții hotelului, pe durata acestei veri!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a hotelului.

Hotelul DNH are un design modern și aparţine grupului de firme Halep, administrat de fratele și în același timp managerul sportivei, Nicolae. O cameră la noul hotel al Simonei Halep din Năvodari costă între 400 şi 470 de lei pe noapte.

Între afacerile Simonei Halep în turism se numără şi pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov, care are 24 de camere. Simona Halep a plătit două milioane de euro pentru pentru stabilimentul din Poiană şi hotelul Drachenhaus din Braşov, aflat în centrul istoric al oraşului.


loading...
Partenerii noștri