Simona Halep este gata de nuntă. Cum s-a pozat la New York alături de Toni Iuruc FOTO
06 sept. 2021, 13:01
Simona Halep este gata de nuntă. Cum s-a pozat la New York alături de Toni Iuruc FOTO

Simona Halep este gata de nuntă. Simona Halep, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 12, a ratat, duminică, accederea în sferturile de finală ale US Open, după ce a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, cu 6-3, 6-3.

Simona Halep este gata de nuntă

După turneul de Grand Slam de la New York, Simona Halep va reveni în țară alături de iubitul ei, Toni Iuruc, pentru cel mai important eveniment din viața lor. Astfel, cei doi urmează să organizeze în curând cununia civilă, în jurul datei de 15 septembrie. Până atunci, pe unul dintre conturile de Instagram asociate Simonei Halep, a apărut o fotografie cu sportiva zâmbitoare, în compania partenerului său, la un restaurant din New York.

Simona Halep și-a inaugurat un nou hotel la mare. Cât costă o noapte de cazare în resortul de lux

Întrebat despre cununia religioasă, Stere Halep a refuzat să dea o dată exactă. „Nu știm încă, deocamdată vom vedea. Să vedem cum se procedează. Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep pentru Antena Stars.