Simona Halep a anunţat cine este antrenorul pe care îl vrea. „Este imposibil să mă descurc singură”

Simona Halep a anuntat ca va merge singura la turnee in urmatoarele luni, apoi a dezvaluit numele antrenorului pe care il asteapta alaturi de ea pentru restul sezonului.

07 ian. 2019, 14:56
Simona Halep a anunţat cine este antrenorul pe care îl vrea. „Este imposibil să mă descurc singură”

Simona Halep este convinsa ca nu se poate descurca pe termen lung fara un antrenor, motiv pentru care spera ca Darren Cahill sa revina in echipa sa.

„Trebuie sa-mi gasesc un antrenor. La acest nivel este imposibil sa ma descurc singura. Nu stiu daca Darrren se va intoarce, dar pot spune ca sper asta deoarece este o persoana grozava si asta conteaza cel mai mult”, a spus Simona Halep pentru The Guardian.

Simona Halep a făcut SENZAŢIE! Apariţie SUPER SEXY în Ajunul Crăciunului: „Niciodată nu te-am mai văzut aşa!” FOTO

Simona Halep a vorbit si despre noile sale obiective din tenis si nu numai: „Venind din Constanta, de nicaieri, si sa fiu cea mai buna este ceva destul de mare pentru o romanca si pentru mine ca persoana. Acum mi-ar placea sa fiu mai buna in Fed Cup si la Jocurile Olimpice din 2020. Vreau sa mai castig un Grand Slam si sa inchei din nou pe primul loc in clasament. Dar nu vreau sa pun presiune pentru mine. Voi mai avea cativa ani de tenis si apoi vreau sa-mi imbunatatesc si viata in alte feluri. Peste 10 ani mi-ar placea sa am trei copii, o familie frumoasa si sa nu mai fac parte din tenis, constienta fiind ca am dat totul”.

Simona Halep va debuta in aceasta saptamana in noul sezon, in turul doi de la Sydney, unde se va duela cu invingatoarea dintre Jelena Ostapenko si Ashleigh Barty.