Simona Halep a anunţat la Miami cine va fi noul ei antrenor. Surpriză uriaşă!

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit numele noului său antrenor, în urma confruntării din primul tur al turneului WTA 1.000 de la Miami, unde a fost învinsă de Paula Badosa.

20 mart. 2024, 09:58
Simona Halep a anunţat la Miami cine va fi noul ei antrenor. Surpriză uriaşă!
Simona Halep a anunţat la Miami cine va fi noul ei antrenor. Surpriză uriaşă!

Simona Halep a anunţat la Miami cine va fi noul ei antrenor. Fostul lider WTA va lucra cu Carlos Martinez, un antrenor de tenis spaniol în vârstă de 49 de ani, originar din Barcelona. Simona Halep a menționat că va avea o perioadă de pregătire și cunoaștere cu Carlos Martinez după turneul de la Miami, când se va întoarce în Europa.

Citeşte şi: Simona Halep, prima reacţie după revenirea în circuitul WTA. Ce a spus despre relaţia cu Patrick Mouratoglou

Carlos Martinez (49 de ani) este cunoscut colaborarea cu alte jucătoare de tenis de top precum Clara Tauson, Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina, ceea ce i-a adus încrederea campioanei române în abilitățile sale. Simona Halep și-a exprimat speranța că va avea o bună înțelegere cu noul său antrenor și că vor lucra împreună pentru a atinge performanțe remarcabile.

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult. Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Citeşte şi: Simona Halep, atacată violent de Caroline Wozniacki: „Aceşti oameni n-ar trebui să primească wild-card-uri”. Cum a replicat

Simona Halep a fost antrenată ultima oară de Patrick Mouratoglou, de care s-a despărţit în momentul izbucnirii scandalului de dopaj.