Simona Halep a chemat preotul la vila de 600.000 de euro. Ce afaceri are sportiva în imobiliare

Simona Halep și-a construit o vilă în Constanța care a costat aproximativ 600.000 de euro. Lucrările au început în anul 2015, iar construcția a fost finalizată în 2021. Imediat după ce a făcut recepția casei, sportiva a chemat un preot pentru sfeştanie.

27 iul. 2022, 09:50
Simona Halep a chemat preotul la vila de 600.000 de euro. Ce afaceri are sportiva în imobiliare
Simona Halep a chemat preotul la vila de 600.000 de euro

Simona Halep a chemat preotul la vila de 600.000 de euro. Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) a adunat, până în prezent, exclusiv din tenis, suma de 39.663.297 de euro, iar de ceva timp a început să investească în imobiliare, dar și în turism. Sportiva a investit în jur de 600.000 de euro, potrivit estimărilor specialiștilor, într-o casă pe care a construit-o în Constanța, orașul ei natal.

Cum se distrează Simona Halep în vacanța de vis din Mykonos, unde a plecat cu Toni Iuruc. Primele imagini FOTO

După ce a făcut recepția casei, sportiva și-a instalat sistemul de securitate, apoi a luat și măsuri spirituale pentru a-și proteja căminul. Credincioasă de mică, Simona Halep a chemat un preot pentru a săvârși sfeștania în casa de la Constanța Chiar dacă a investit o sumă uriașă în casa de la Constanța, Simona Halep petrece cea mai mare parte a timpului la vila de la Snagov.

Sfeştania este denumirea populară pentru Agheasma Mică sau Sfinţirea cea mică a apei. Ea se săvârşeşte de către preot în biserică, în prima vineri din fiecare lună, seara după vecernie, iar în casele credincioşilor, oricând cer aceştia, mai puţin în săptămâna de după Sfintele Paşti sau de după Crăciun. Rolul stropirii cu această apă este acela de a alunga duhurile viclene; de a ierta micile păcate, cum ar fi gândurile rele, mintea curăţindu-se, putând astfel să se îndrepte spre rugăciune. De asemenea, poate alunga bolile, aducând sănătate trupească şi sufletească.

Cum arată vila Simonei Halep din cartierul Primăverii. Este aproape gata

Simona Halep mai deține și un hotel la mare, amplasat într-o zonă importantă din stațiunea Mamaia, chiar lângă Aqua Magic, inaugurat pe 29 aprilie 2021. Între afacerile Simonei Halep în turism se numără şi Pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov.