Simona Halep a dat lovitura în plin scandal de dopaj. Averea familiei se extinde

În ciuda scandalului iscat după acuzațiile de dopaj, afacerile familiei Simonei Halep prosperă. Recent, una dintre firmele lor a făcut o achiziţie deloc de neglijat în România.

08 nov. 2022, 10:25
Simona Halep a dat lovitura în plin scandal de dopaj. Averea familiei se extinde

În ciuda problemelor cu care se confruntă Simona Halep după acuzaţia de dopaj, afacerile familiei sale cresc. Recent, una dintre firmele familiei Simonei Halep a achiziţionat la o licitaţie un teren în orașul Murfatlar, din judeţul Constanţa.

Pentru terenul achziţionat prin firma Duo T-H Impex SRL, înființată de familia jucătoarei de tenis în anul 1993, familia Halep a plătit Primăriei Murtfatlar suma de 95.200 lei. Firma are ca obiect de activitate fabricarea pâinii, prăjiturilor și produselor proaspete de patiserie.

Citeşte şi: Declaraţie bombă în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep. „Proba B nu ar fi fost deschisă dacă proba A nu relevă prezența Roxadustat-ului”

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost testată pozitiv la testele antidoping de la US Open, la Roxadustat, o substanţă care ajută la mai buna oxigenare a sângelui.

Citeşte şi: Lovitură dură încasată de Simona Halep. Primul contract pierdut după ce a fost prinsă dopată