Simona Halep a schimbat sportul. Imagini de senzație în plin scandal de dopaj VIDEO

Imagini surprinzătoare postate de Simona Halep pe rețelele de socializare! În plin scandal de dopaj, aceasta a postat un un clip video, în care practică cu totul alt sport. A renunțat la tenis?!

01 feb. 2023, 20:04
Simona Halep a schimbat sportul. Imagini de senzație în plin scandal de dopaj VIDEO

Anul trecut, aproape de mijlocul lunii octombrie, Simona Halep a ajuns pe primele pagini după ce a fost suspendată provizoriu din tenis. Aceasta a fost depistată pozitiv la un test anti-doping. Un scandal imens s-a născut în acel moment, însă tenismena româncă s-a ținut bine. Se pare că ambiția, care o definește, nu îi dă voie Simonei să se lase pe tânjeală! Sportiva a postat pe pagina ei de Instagram un clip în care se antrenează din greu. Totuși, șocant a fost faptul că în postarea în cauză, Halep practică un cu totul alt sport.

Citește și: Radu Banciu şterge pe jos cu Simona Halep: „Cea mai mare ruşine e să fii prins dopat! Într-o ţară normală o rădeai din palmares!”

Fostul lider mondial refuză să iasă din ritm, motiv pentru care nu renunță la nicio sesiune de antrenament. Până când va putea să revină în circuit Simona Halep trage tare, așa că după antrenamentele de pe nisipul plajei din Oman, a trecut la sesiuni de box în sala de sport.

Fabien Cosmao, de la academia lui Patrick Mouratoglou, Vasile Antonescu, sparring partner și Mihai Pal, fizioterapeut, sunt cei trei care îi asigură compania Simonei Halep în această perioadă.

Cel care conduce pregătirea Simonei Halep în acest moment este Fabien Cosmao, preparator fizic din cadrul academiei lui Patrick Mouratoglou, care în prezent se ocupă de Holger Rune.

Fabien Cosmao a mai lucrat de-a lungul timpului cu Shuai Zhang, Serena Williams, când aceasta era pregătită de Patrick Mouratoglou, dar și cu Bianca Andreescu.

Simona Halep coboară în clasamentul WTA

În momentul în care a izbucnit scandalul cu privire la dopaj, Simona Halep se situa pe locul 9 în clasamentul WTA. Ulterior, fiind pe bară, sportiva a coborât pe poziția 12 WTA. Iar acum, după meciurile și rezultatele de la Australian Open 2023, aceasta a coborât și mai mult în clasament, fiind depășită de Beatriz Haddad Maia (14), Petra Kvitova (13) și Jelena Ostapenko (12).

În prezent, sportiva din România se situează pe locul 15 în clasamentul WTA.

Citește și: Inevitabilul s-a produs. Lovitură grea pentru Simona Halep, anunţ oficial de la WTA