Simona Halep a strălucit la cununia civilă. Ce ţinută a purtat FOTO

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, iar ceremonia a avut loc pe plajă, la malul mării. Sportiva a uimit cu eleganța și bunul gust în privința vestimentației pe care a ales-o în cea mai importantă zi din viaţa ei.

15 sept. 2021, 16:58

Simona Halep a strălucit la cununia civilă. Simona Halep a purtat o rochie de culoare auriu închis, lejeră, lungă până în pământ. Sportiva a atras atenția tuturor, mai ale prin eleganță.

Simona Halep a strălucit la cununia civilă

Invitații au început să  ajungă, rând pe rând. După părinții Simonei Halep, și-au făcut apariția și fratele tenismenei, Nicolae, însoțit de soție și de cei doi copii. Printre primii invitați sosiți la eveniment s-au aflat Ilie Năstase și soția sa, Ioana. Cei doi au fost întâmpinați de Toni Iuruc, scrie Libertatea.

Simona Halep şi Toni Iuruc fac cununia. Cum s-au îmbrăcat Tania şi Stere Halep FOTO

Simona Halep și Toni Iuruc au ales naşii pentru nuntă. Dani Caramihai și soția acestuia vor fi naşii cuplului, conform lui Stere Halep. „I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc? Domnul Caramihai este un om… Extraordinar! Vor fi alături de noi, mâine, evident”, a declarat Stere Halep. Aproape 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile, programată la ora 16:00, după care va urma o petrecere la un local de lux din stațiunea Mamaia. Dan Bittman, Loredana Groza şi Pindu sunt printre cei care vor întreține atmosfera la petrecere.

„Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții ca fiecare mamă, atunci când vine această zi pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită. Vă mulțumesc încă odată”, a spus mama Simonei Halep înainte de cununia fiicei sale.