Simona Halep a uimit invitaţii la o NUNTĂ cu ţinuta aleasă. Cum s-a îmbrăcat FOTO

Simona Halep pare să nu se priceapă deloc la modă, întrucât alegerea ţinutelor vestimentare potrivite pare să-i dea bătăi de cap.

16 mai 2016, 16:51

Simona Halep a participat recent la o nuntă alături de părinţii ei şi a reuşit să şocheze invitaţii din pricina ţinutei excentrice. Mai exact, ea a îmbrăcat o rochie scurtă ce părea a fi denim, iar în picioare a ales să poarte nişte adidaşi cu platforme, nu nişte pantofi cu toc sau nişte sandale, aşa cum ar fi fost obişnuit în cazul unui asemenea eveniment, scrie SpyNews.

Faptul că Simona Halep nu se pricepe la modă a fost semnalat şi de antrenorul Darren Cahill care a făcut o declaraţie amuzantă referitoare la stilul vestimentar al tenismenei.

Domnul Țiriac a încercat să îi dea 100 de dolari să își cumpere o pereche ca lumea. Avea blugii ăia rupți pe care i-a tot purtat în timpul turneului și i-am zis că, dacă o să aibă un turneu bun, poate o să se ducă să își cumpere o pereche de blugi normali. A doua zi după ce a câștigat turneul s-a dus la cumpărături și și-a cumpărat o pereche de blugi”, a declarat Darren Cahill.