Simona Halep a vorbit despre retragere. Încă un capitol încheiat după divorțul de Toni Iuruc. Sportiva a vorbit despre ieșirea din scenă

După divorțul de Toni Iuruc, un alt capitol din viața Simonei Halep s-ar putea încheia în curând, cariera de sportivă profesionistă.

17 sept. 2022, 08:26
Simona Halep a vorbit despre retragere. Încă un capitol încheiat după divorțul de Toni Iuruc. Sportiva a vorbit despre ieșirea din scenă

Când aproape nimeni nu se aștepta, Simona Halep a anunțat că divorțează de afaceristul român Toni Iuruc, la aproape un an de zile de când cei doi au făcut cununia civilă și petrecerea. La scurt timp de la divorț, pentru sportivă ar putea urma retragerea din tenis.

Pe 27 septembrie, Simona Halep va împlini 31 de ani. Fostul lider mondial a suferit o mulțime de accidentări în ultimii ani, iar performanțele sale au fost din ce în ce mai scăzute.

În 2017 reușea Simona Halep să ajungă numărul 1 în lume. Anul 2021 a fost cel mai greu pentru jucătoare, în plan sportiv. Totuși, în 2022 a reușit să revină în top 10 WTA, până pe poziția a 7-a, în prezent, dar fără a bifa succese la turnee majore.

Viața Simonei Halep s-a schimbat puternic în ultimii ani. Sportiva a început să investească masiv în business, inclusiv în domeniul imobiliar.

 

Când și-ar putea încheia Simona Halep cariera în tenisul profesionist

 

După ce a închis capitolul „Toni Iuruc”, Simona Halep ar putea să pună punct și unei alte file, tenisul profesionist.

Anul trecut, după nuntă, Simona Halep a vorbit despre posibila retragere din tenis. Potrivit estimărilor sale, românca ar mai putea rămâne în circuit 1 an de zile de-acum încolo, maxim 2, doar dacă starea de sănătate îi va mai permite acest lucru.

„Mai vreau să joc 2-3 ani. Trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla”, a declarat Simona Halep, anul trecut.

Simona Halep și Toni Iuruc aveau programată slujba religioasă în noiembrie 2022, la 14 luni de la cununia civilă. Cununia civilă a avut loc pe 15 septembrie 2021. Între timp, în presa tabloidă și presa sportivă se discută din ce în ce mai mult despre o posibilă apropiere amoroasă a Simonei Halep de antrenorul Patrick Mouratoglou.