Familia Simonei Halep, datorii de MILIOANE DE EURO. Cum au pierdut SUME IMENSE tatăl şi fratele fostului lider WTA

Simona Halep se pregătește să construiască două blocuri în Constanța, însă celelalte afaceri ale tatălui și fratelui său au ajus la datorii de milioane de euro.

08 iul. 2020, 16:52
Familia Simonei Halep, datorii de MILIOANE DE EURO. Cum au pierdut SUME IMENSE tatăl şi fratele fostului lider WTA

Simona Halep a câţtigat peste 32 milioane euro din tenis, dar afacerile familiei sale trec printr-o perioadă critică. Astfel, trei dintre firmele controlate de familia Simonei Halep au ajuns la datorii totale de peste 25 milioane lei (peste 5 milioane euro), iar cifra totală de afaceri pentru anul 2019 este de zece ori mai mică, respectiv 2,5 milioane lei (500.000 euro).

Cum arată VILA de 600.000 de euro a Simonei Halep FOTO

Cubit SRL, societatea deținută de Stere Halep, tatăl jucătoarei de tenis, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri 0 și a ajuns la datorii de 7,3 milioane lei. Situația se datorează faptului că localul familiei Halep din Constanța a fost închis anul trecut, clădirea respectivă urmând să aibă o altă destinație.

New Concept Imob SRL, o societate deținută de fratele sportivei, Nicolae Halep, a ajuns să aibă datorii de 15,2 milioane lei (peste 3 milioane de euro), la o cifră anuală de afaceri de 120.000 lei. Firma se ocupă cu tranzacții imobiliare.

Simona Halep, AFACERE de milioane de euro! Ce IMPERIU îşi construieşte nr. 1 WTA cu banii câştigaţi din TENIS

Simona Halep nu pare afectată de aceste probleme şi intenționează să ridice un hotel și o clinică în Constanța. Investițiile sunt unele mari, în condițiile în care va ridica o construcție cu patru etaje în locul clădirii unde se afla vechea cafenea, SH Cafe.