Simona Halep, alături de Maria Şarapova şi Jelena Ostapenko la turneul de la Shenzhen

Simona Halep, numărul 1 WTA, va începe sezonul 2018 din circuitul WTA la Shenzhen (China), unde va lua parte la un turneu dotat cu premii în valoare de 750.000 de dolari, care va avea loc în perioada 30 decembrie - 6 ianuarie.

24 nov. 2017, 12:00
Simona Halep, alături de Maria Şarapova şi Jelena Ostapenko la turneul de la Shenzhen

Simona Halep le va avea ca adversare pe Maria Șarapova, pe care a învins-o anul acesta, la Beijing, după o serie de șapte înfrângeri consecutive, și pe Jelena Ostapenko, în fața căreia s-a înclinat în finala de la Roland Garros, în luna aprilie, dar apoi și-a luat revanșa în fața acesteia, la turneul din capitala Chinei.

Pe tabloul principal de la Shenzhen va figura și Wang Qiang, cea mai tânără jucătoare chineză prezentă în top 50 WTA.

Surpriză URIAŞĂ pentru SIMONA HALEP. Ce cadou a primit liderul WTA

„Suntem foarte încântați să le întâmpinăm pe aceste mari jucătoare la Shenzhen Open. Simona, numărul unu mondial, a fost un vizitator regulat al acestei competiții și s-a bucurat întotdeauna de timpul petrecut aici, unde a cucerit titlul în 2015 (când a învins-o în finală, cu 6-2, 6-2, pe elvețianca Timea Bacsinszky — n.red). Suntem bucuroși că Maria și Jelena vor veni în premieră la Shenzhen, în timp ce Wang Qiang ni se va alătura pentru a șasea oară, după ce a atins sferturile de finală în ultimii doi ani”, a declarat directorul turneului din sudul Chinei, Nick Freyer.