SIMONA HALEP-ALEXANDRA DULGHERU LIVE. A fost anunţată ora de start a partidei de vineri, de la Roma

SIMONA HALEP-ALEXANDRA DULGHERU LIVE. România va avea sigur o reprezentantă în semifinalele turneului de la Roma, ea urmând să o întâlnească în penultimul act pe învingătoarea partidei Petra Kvitova - Carla Suarez Navarro.

14 mai 2015, 17:33
SIMONA HALEP-ALEXANDRA DULGHERU LIVE. A fost anunţată ora de start a partidei de vineri, de la Roma

SIMONA HALEP-ALEXANDRA DULGHERU LIVE. Simona Halep şi Alexandra Dulgheru vor deschide vineri ziua de tenis la Foro Italico, ele urmând să joace primul meci al sferturilor de finală, de la ora 13.00. Imediat după acest joc este programată disputa dintre jucătoarea cehă Petra Kvitova, învingătoarea de la Madrid, şi Carla Suarez Navarro.

SIMONA HALEP-ALEXANDRA DULGHERU LIVE. Simona Halep şi Alexandra Dulgheru se întâlnesc în premieră în circuitul WTA, deşi după spusele lui Dulgheru ele au mai fost adversare pe terenul de tenis în vremea junioratului, în urmă cu aproximativ 10 ani, când victoria i-a revenit Simonei. Statistica oficială a WTA păstrează însă o dispută din 2009, din penultimul tur al calificărilor de la Monzon (Spania), când a câştigat Alexandra Dulgheru.

SIMONA HALEP-ALEXANDRA DULGHERU LIVE. În ultimii ani, cariera Simonei Halep a cunoscut însă o ascensiune fulminantă, astfel că ea a ajuns la 8,5 milioane de dolari câștigați din tenis, în timp ce „Piti” Dulgheru a strâns din turnee 1,5 milioane dolari. Învingătoarea partidei de vineri va juca în semifinalele turneului de la Roma împotria petrei Kvitova sau a Carlei Suarez Navarro.