Veste teribilă primită de Simona Halep în plin scandal de dopaj. Anunţ oficial făcut de WTA

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj, nu poate participa la Australian Open 2023, motiv pentru care a coborât din nou în clasamentul live al WTA. După doar o zi de la startul competiţiei, românca a coborât un loc, de pe 12 pe 13, şi riscă să fie devansată și de alte rivale.

16 ian. 2023, 17:34
Veste teribilă primită de Simona Halep în plin scandal de dopaj. Anunţ oficial făcut de WTA
Veste teribilă primită de Simona Halep în plin scandal de dopaj. Anunţ oficial făcut de WTA

Veste teribilă primită de Simona Halep în plin scandal de dopaj. Românca a ajuns anul trecut în optimile de finală, astfel că a pierdut cele 240 de puncte pe care le-a câștigat. Simona Halep a început săptămâna pe locul 12 WTA, dar a coborât deja pe locul 13 WTA în ierarhia live.

Citeşte şi: Simona Halep și-a cucerit fanii cu noul ei look după ce și-a operat nasul: „O iau de nevastă!”

Simona Halep a rămas cu 2.141 de puncte, fiind depăşită de brazilianca Beatriz Haddad Maia (2.195 de puncte). Jelena Ostapenko este aproape, iar letona o poate devansa și ea pe româncă, dacă ajunge în optimile de finală de la Australian Open 2023.

Top 10 live WTA arată astfel: 1. Iga Swiatek (Polonia); 2. Ons Jabeur (Tunisia); 3. Jessica Pegula (SUA); 4. Caroline Garcia (Franța); 5. Aryna Sabalenka (Belarus); 6. Coco Gauff (SUA); 7. Maria Sakkari (Grecia); 8. Daria Kasatkina (Rusia); 9. Veronika Kudermetova (Rusia); 10. Belinda Bencic (Elveția).

Citeşte şi: Cum a fost surprinsă Simona Halep pe plaja din Dubai. „Repede, repede, împinge, împinge!” VIDEO

Simona Halep se află în aceste momente la Dubai, unde se relaxează, dar a postat imagini şi de la anumite antrenamente în care face exerciții pentru creșterea vitezei de reacție și a coordonării. Zzilele trecute,românca a postat un filmuleţ în care apare în timp ce se antrenează pe terenul de tenis, pe hard, suprafața pe care se joacă și la Australian Open. În timpul suspendării, Simona Halep se mai antrenase pe terenul de tenis, dar pe zgură, la București.