Simona Halep, apariție în stil Barbie la o petrecere de sâmbătă seara. A întors toate privirile

Simona Halep s-a putut înscrie la US Open, însă Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) susține că nu s-a luat încă o decizie finală în cazul de dopaj al fostului lider WTA. În așteptarea răspunsului, tenismena nu pierde timpul. Sâmbătă seara a făcut senzație la o petrecere.

23 iul. 2023, 08:34

Simona Halep a făcut senzație cu ultima sa apariție. Sportiva din Constanța a fost invitată la un eveniment fastuos, motiv pentru care s-a aranjat pe măsură. Dubla campioană de Grand Slam a îmbrăcat o ținută spectaculoasă, care nu a fost trecută prea ușor cu vederea de către fani.

Citește și: Barbie vs Oppenheimer. Care dintre cele două filme va aduce mai multe încasări în cinematografe

Înainte de petrecere, fostul lider WTA a trecut pe la salonul de înfrumusețare, acolo s-a lăsat pe mâna make-up artistului Magda Ivan. „Cea mai specială fată din lume! Hai, Simo!”, a scris aceasta, după ce a făcut un selfie cu jucătoarea de tenis, la plecarea din salon.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul „Simona Halep”, s-a intrat în linie dreaptă. Ultimatum pentru campioana noastră

Look-ul deosebit a fost completat de o ținută spectaculoasă. Simona Halep a ales o rochie în stil Barbie, într-o culoare care o prinde extrem de bine.

Mulțumită de look, Simona Halep a publicat câteva fotografii pe rețelele sociale.

În timp ce așteptăm cu nerăbdare verdictul pronunțat de Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra, unde au avut loc audierile privind cazul de dopaj al Simonei Halep, informațiile furnizate de ANAD ar putea să facă lumină, într-o oarecare măsură.

Prezența Simonei Halep pe lista preliminară a jucătoarelor înscrise la US Open 2023 poate fi un semn pozitiv pentru șansele ei de a primi un verdict favorabil din partea tribunalului independent de la Londra, Sports Resolutions.

Apariția ei pe lista turneului sugerează că ar putea fi eligibilă să participe la competiție, ceea ce ar putea însemna că problema legată de cazul de dopaj ar fi fost rezolvată sau că sancțiunile primite, în cazul în care a existat o încălcare, au fost considerate acceptabile.

Simona Halep, cea mai titrată tenismenă din România, din toate timpurile

Simona Halep s-a născut pe 27 septembrie 1991, în Constanța, România și a obținut de două ori prima poziție în clasamentul mondial al WTA, între anii 2017 și 2019. A deținut această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind a zecea jucătoare din istoria tenisului numită lider al clasamentului pentru o perioadă îndelungată.

Simona Halep s-a situat în anii 2017 și 2018 pe primul loc în clasamentul mondial WTA și, în prezent, ocupă poziția a 9-a în ierarhia mondială.