Simona Halep, după ce s-a infectat cu COVID: „Mulţumesc tuturor pentru mesaje, mă simt minunat”

Simona Halep dă noi detalii despre starea ei de sănătate, după ce s-a infectat cu Sars Cov-2. "Thanks for all your messages. I'm feeling great" - „Mulțumesc tuturor pentru mesaje, mă simt minunat", a transmis sportiva.

04 nov. 2020, 15:21
Simona Halep, după ce s-a infectat cu COVID: „Mulţumesc tuturor pentru mesaje, mă simt minunat”

Simona Halep a anunțat sâmbătă pe contul ei de Twitter că s-a infectat cu noul coronavirus. „Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19″, a scris Simona Halep: „Mă simt bine … vom trece prin asta împreună”.

Mircea Badea, reacţie incredibilă după ce Andi Moisescu şi Simona Halep s-au infectat cu covid-19

Ulterior, Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a declarat la Digi Sport că sportiva are simptome medii.

„Simona e în neregulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata”, declara Artemon Apostu-Efremov.


loading...